solen

Drömmer oss bort till uteservering i solen!

Hur ska vi ta oss till solen?

Länderna syd på verkar alltid ha det varmt och skönt, medan vi fryser och är stressade. Betyder det att vi arbetar för hårt och fokuserar mer på det än att slappna av och njuta av livet? Vi har ju liksom oturen med det kalla väder men vi kan alltid göra det bästa utav det! Men ska vi faktiskt inte ta oss dit där solen alltid skiner? 

Du ska först hitta solen i ditt liv

Det behöver inte vara en resa till ett varmt land, det kan faktiskt vara något så enkelt som en spahelg. Eller t.o.m. hemma spa, tid med familj, vänner, en enkel fika på stan eller en shopping tur. Du kan även ta på en långhelg resa till en storstad eller till nån av grannländerna. Du behöver helt ärligt inte göra något stort för att ta dig till solen. Att boka en weekend resa till Barcelona eller Rom ger dig massor av sol och avslappning också. Och dyrt behöver det inte vara! 

Med det rätta verktyg!

Kan du komma långt! Eftersom kreditkort är som ett lån, men mer ett flexibelt ett så behöver du endast ansöka en gång. På så vis kan du ta fram kortet när du än känner att livet blir tufft och du behöver unna dig något litet. Så som den fika eller shopping turen på stan. Du får dessutom bonusar på dina köp, och du kan använda dessa till att antingen resa, få rabatter, återbäring osv. 

Uteservering i solen..

Detta är något vi verkligen ser fram emot denna sommar. Men dyrt kan det bli om man använder sitt helt vanlig bankkort. Varför det är dyrt? Jo för att du inte tjänar något på att använda den? Med ett kreditkort kan du faktiskt spendera pengar du redan har och tjäna bonusar och rabatter. Du ska dock komma ihåg att inte spendera mer än vad du har, självkontroll krävs så du inte skuldsätter dig själv. 

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *