resa stjärntecken låna

Res med ditt stjärntecken – Fiskarna

Att resa med fiskarna

Hej och välkomna till en ny blogg serie. Här kommer du kunna läsa om ditt stjärntecken och vilken resa du ska ta på härnäst! Vi kommer introducera ett nytt stjärntecken varje vecka och ny en resedestination. Ta det med en nypa salt men du kommer helt klart hitta saker som överensstämmer med din personlighet. 

Vad säger ditt stjärntecken om dig?

Fisk, 19e februari – 20e mars

En del av dig vill alltid simma iväg, simma lång bort från verkligheten. Din fantasi är det om hjälper dig komma bort när livet blir för mycket.  Du tycker om att dansa, se filmer, läsa böcker och lyssna på musik. Du tycker också om att hjälpa andra människor, det ger dig styrka. Du behöver tid på egenhand för att samla krafterna. En resa till Sydamerika där du kan uppleva nya kulturer och slappna av samtidigt är exakt det du behöver för att kunna vara dig själv igen. 

Kreditkortet till resan

Här kan du hitta kreditkortet du kan använda för att spara ihop poäng och resa helt gratis till Sydamerika. 

Det är viktigt att ha det rätta kreditkort med på resan, inte för att kunna betala för resan, men även för att ha den inkluderade rese- och avbeställningsförsäkring. Men det finns även ett kort du kan använda till dina vanliga köp och sedan använda de poäng du får till att boka flygbiljetterna. Smart visst? Detta kort hittar du här.

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *