Dream-destination-blog-post-cover

Låna rätt och upplev magin i Afrika!

Här kommer du läsa om en unik destination och vår allra populäraste lån! Så du kan låna med ett bra samvete och inte oroa dig när du väl är på farten. Våra tidigare inlägg från denna serie hittar du här.

 

 

Denna vecka har ni chansen att möta vår Office Manager Julie! Tack vare Julie är där alltid ordning och reda på kontoret. Det gäller för bl.a. våra erbjudanden och emails, men även att vi nu har torsdagsfika med oerhört goda bakelser. Julie är räddaren i nöden, och när hon siste var på semester så insåg vi att man ej kan arbeta torsdagar när det ej finns kaka. 😉

Julie har många drömdestinationer, då hon vill resa och uppleva. Hon vill uppleva kultur, äventyr och vara ordentligt på tur. Hennes drömdestination är då Kenya, hon vill gärna vara där i minst två veckor för att kunna se och uppleva så mycket som möjligt. Julie har ingen specifik stad eller by hon vill till.

 

 

 

 

 

Vad kan man göra i Kenya?

Man kan faktiskt göra en hel del! Julie vill t.ex. ta på safari, slappna av i en hytta på stranden men även uppleva kulturen. Just därför vill hon resa runt i landet men även besöka grannländerna. Kenya ligger som sagt i Afrika, och gränsar till Somalia, Tanzania, Etiopien och Uganda.

Kenya har även två sjöar, Lake Victoria som går över gränsen på tre olika länder (Tanzania, Uganda & Kenya), den andra sjön är Lake Turkana. Dessa sjöar är vackra. Vilket ni kan se på bilden ovan.

Du kan ta på en båttur och njuta av naturen som du är omgiven av. Här kommer du verkligen kunna slappna av och en resa som denna är ett minne för livet. Du kan inte sätta ett pris på ett sådant minne ✈️.

Att uppleva en ny kultur och nya omgivningar är något vi på House of Banks starkt rekommenderar. Men för att kunna göra det så ska du ha pengarna till det. Eller iallafall möjligheten att jämföra och låna rätt. Därför har vi nu lagt in så just du kan jämföra både lån och kreditkort på en och samma hemsida!

 

Du hittar jämförelse tjänsten för kreditkort här https://houseofbanks.se/kreditkort/ 

Och jämförelse tjänsten för lån här  https://houseofbanks.se/lana-afrika/

 

3 reaktioner på ”Låna rätt och upplev magin i Afrika!”

  1. Pingback: Lånet som kan ta dig till värmen i Sydostasien ! ✈️ - House of Banks

  2. Pingback: Budget? Hur kan en budget göra skillnad för din privatekonomi? - House of Banks

  3. Pingback: Blancolån, varför du ska du skaffa det ? - House of Banks

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *