stjärntecken lån lejonet

Res med ditt stjärntecken – Lejonet

Att resa med Lejonet

Efter en lång paus är vi åter tillbaka och ska nu skriva om att resa med Lejonet. Lejonet har många styrkor och har solen som sin härskare och eld som sitt tecken vilket gör den till ett spännande stjärntecken. 

Vad säger ditt stjärntecken om dig?

Lejonet 23e Juli – 22 Augusti 

Kreativ, envis, rolig och arrogant. Detta är endast få ord som kan beskriva din karaktär. Du är även generös, lat och passionerad. Du är helt enkelt förälskad i livet och har oftast många vänner, det är viktigt för dig att vara lojal och självsäker. Men ibland kan du vara självisk och glömma att andra människor också har vissa behov. Det är enkelt för dig att skapa en större grupp av vänner oavsett hur olika dom är. Lejonet kännetecknas om ett modigt djur. Du har inga problem med att be om vad du vill ha. Du tycker om att lösa komplicerade problem och ser det oftast som en personlig utmaning. Vilket betyder att du har många olika intressen, så som teater, resor, att spendera tid med vänner och att unna dig lite lyx i form av ägodelar. 

Lejonet ska självklart boka en resa till Singapore. Ett modernt och lyxigt land i Asien. Där kommer du passa in och känna dig som hemma. Ett lagom litet land där du är långt bort men nära nog för att kunna göra dig förstådd på engelska och samtidigt kunna träffa nya människor och uppleva nya kulturer. Men eftersom det är dyrt och du kan vara otålig. Så kan det vara svårt att spara ihop och vänta med att boka resan till Singapore. Därför har vi på House of Banks tips på hur du kan finansiera din resa! 

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *