Instant-Approval-Credit-Cards

Nyhet – Din ekonomi kan endast bli bättre!

Nyhet – Din ekonomi kan endast bli bättre!

En nyhet du länge väntat på är äntligen här! Ett nytt samarbete som kommer rädda din ekonomi. Läs vidare så kommer vi förklara exakt vad denna nyhet handlar om. 😉 Och som du märker så har vi satt Drömdestination serien på paus denna vecka. Eftersom vi inte kan vänta med att dela nyheten! Du hittar alla inägg om drömdestination serien här.

Nyhet - Anyfin

Vårt nya samarbete med Anyfin kommer endast gynna dig!

Denna tjänst är skapad för att du ska kunna sänka din månadskostnad. Du sänker då räntan och på så vis slipper du betala onödiga avgifter. Du sparar då en hel del. Anyfin har sänkt räntekostnaden hos deras kunder med mer än 50%. Man ska självklart inte betala mer än vad som behövs. Sitter du med delbetalningar just nu? Verkar räntan extremt hög? Och du har inte riktigt haft något att säga om den? Med Anyfin kan du nu ladda ner appen och scanna din räkning och bli erbjuden en individuell ränta! Som är betydligt lägre än din nuvarande ränta.

De lån du kan få hjälp med hos Anyfin är följande:

  1. Blancolån
  2. Avbetalningar för bl.a. elektronik
  3. Kreditkort
  4. Privatlån samt liknande former av kredit

Hur det går till och varför omfinansiering gynnar dig!

Hur går det till nu när du läser att din ekonomi kan bli bättre? Förutom att du är bland dem första som får ta del av denna nyhet. Så får du också veta att det är helt gratis!

Målet med detta är att sänka dina kostnader och inte öka dina skulder, så även om du redan betalt din faktura så kan du fortfarande skicka den in till Anyfin och få hjälp. *Glöm inte att informera dem om den är betald eller inte! Just denna tjänst är gratis och vi tycker att du ska använda dig av den. Lägre ränta resulterar i att du har mer pengar, när du då har det så kan du blir skuldfri på kort tid, då du kommer kunna lösa din kredit på korttid.

Du ansöker enkelt och smidigt genom att skicka din faktura. Din ansökan kommer hanteras direkt. En kreditupplysning tas för att kunna göra en helhets bedömning. Du behöver inte heller ha ett fulltids job för att få den hjälp du förtjänar!  Ett erbjudande skickas till dig med lägre ränta. Du kan då acceptera och godkänna räntan enkelt med BankID, så snart du gjort det kommer din skuld betalas av inom 2-3 bankdagar. Anyfin kommer göra deras ytterst bästa för att sänka din månadskostnad, men det är inte alltid garanterat. Men eftersom det inte kostar dig något att ansöka så tycker vi att du ska ge det ett försök!

För att läsa mer om Anyfin kan du besöka deras hemsida, du hittar den här

Du kan även besöka Trustpilot och se omdömen, det säger mer än nog om hur bra Anyfin är 🎉

Nyhet - Anyfin

Svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *