Om oss

Få det bästa Erbjudande med vår hjälp

Få det allra bästa lån eller kreditkort med vår hjälp

Vad vi är bäst på

JÄMFÖRESLE

Vi jämför finansiella produkter för att hitta de bästa erbjudanden för dig. På så vis slipper du att läsa genom alla erbjudanden och endast fokusera på våra utvalda och rekommenderade erbjudanden.

EXPERTER

Vi är specialister inom lån och kreditkort till privatpersoner, men vi samarbetar också med företag så tveka inte att ta kontakt med oss, Vi kanske sitter med lösningen som är perfekt för dig.

BANKRÅDGIVNING

Vi tycker att det ska vara enkelt att förstå hur din ekonomi hänger ihop, därför arbetar vi ständigt hårt på att hålla dig uppdaterad med den nyaste information omkring erbjudanden, lagen och trender inom den finansiella och ekonomiska sektor.

cover-connect-online-offers-finance

Jämför överallt

House of banks är en finansiell tjänst skapad för att hjälpa dig med att ta de rätta beslut. För att hitta de bästa produkter för dig, samarbetar vi med en lång rad av banker och partners i länder som Sverige, Danmark. Norge, Finland, Polen och Spanien.

cover-connect-online-offers-finance

Frågor och svar

Vi ser fram emot att svara på alla dina frågor och funderingar, så om du har några frågor tveka inte att skicka oss en email.

Du går in på kreditkort och filtrera beloppet och sedan med ett enkelt klick kan du ansöka. 

Genom att anmäla dig till vår nyhetsbrev, kan du ta del av nya erbjudande. 

Skriv en Email till oss på [email protected] och vi kommer svara dig strax därefter. 

Vad våra kunder säger om oss

feedback-conversation-ratings-company
“ Tack för att ni vill hjälpa till med mina utgifter. Tack för vänligheten jag ska absolut ta kontakt med er om det visar sig nödvändigt. ”
- Karin Lundberg
“ Det känns underbart att höra ett so trevligt meddelande, fick bara negativa svar i dag och Kronofogdens brev, kan man inte tro men det är sant. Tackar för trevligt bemötande. ”
- Margarete Kargl
“ Det var ju ett väldigt bra förslag och ett förslag utan UC det gillar man definitivt. ”
- Tony Åkerström