skytten resa lån kredit

Res med ditt stjärntecken – Skytten

Att resa med skytten

Skytten som alltid befinner sig i händelsernas centrum är alltid hungrig för mer. Och nu ger vi oss in på ett komplicerat stjärntecken som är oförutsägbar. 

Vad säger ditt stjärntecken om dig?

Skytten 22e November – 21e December 

Ett eldtecken som saknar tålamod och som har ett stort behov för att se världen och uppleva så mycket som möjligt. Planeten är Jupiter och äventyr bör vara deras mellannamn. De är frihetsälskare med öppetsinne, men brist på rutin. Skytten tycker om utmaningar, vare sig det är individuellt eller med andra. Detta stjärntecken tycker om att skratta och ha kul, skytten hatar regler vilket kan göra dem hänsynslösa. Detta tecken söker alltid sanningen och tål inte skitsnack. Skytten trivs utomhus och tål inte negativ energi, just därför är de ärliga och rättvisa. En skytt är optimistisk och ser på livet med nya ögon varje dag. 

Var ska skytten resa?

Eftersom detta stjärntecken blir lätt uttråkad men har ett stort intresse för andra kulturer och spänning. Skytten bör bege sig till Sydostasien men även de oceaniska länderna och ögrupper. Skytten måste ge sig ut och uppleva, smaka på all exotisk mat, destinationer och omgiva sig av naturen och stora städer. Och i Asien är ingen dag sig lik. 

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *