stjärntecken väduren resa

Res med ditt stjärntecken – Väduren

Att resa med väduren

Vecka 2 av serien och nu beger vi oss mot en resa tillsammans med väduren. Som blir oftast associerad med eld. Hör till planeten mars och härstammar även från guden Mars – gud av krig och aggressivitet. 

Vad säger ditt stjärntecken om dig?

Väduren 21e Mars  – 19e April

Otålig och tävlingsinriktad. Tycker om att vara hjälten eller att svepas upp av en. Kan ibland vara lite bossig men det betyder att du tycker om att ha kontroll. Väduren tycker om uppmärksamhet och ska ha det. Vädurens vänner och familj tycker om att följa med på dina äventyr. Just därför är en resa till USA tillsammans med antingen vänner eller familj vara bra för dig. Du får ditt stora äventyr i ett stort land med många möjligheter. 

Finansiera din resa

Du kan enkelt skaffa pengar till din resa genom att spara pengar. Men om det är enklare att låna och delbetala så varför inte? Det är många som föredrar att delbetala resor istället för att spara ihop, man slipper väntetiden och kan påbörja spontana äventyr! 

Eftersom du ska på en lång resa så kan du finansiera flygbiljetterna med ett kreditkort. Du kan hitta tips på hur du får gratis flygbiljetter här. Följ med nästa vecka på en ny resa tillsammans med ett nytt stjärntecken. 

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *