vattumannen, vattuman

Res med ditt stjärntecken – Vattuman

Att resa med vattumannen

Välkomna tillbaka till en ny vecka och en spännande resedestination tillsammans med Vattumannen. Vi kommer fortsätta introducera ett nytt stjärntecken varje vecka och ny en resedestination. Ta det med en nypa salt men du kommer helt klart hitta saker som överensstämmer med din personlighet. Tidigare inlägg kan du hitta här

Vad säger ditt stjärntecken om dig?

Vattuman 20 januari – 18 februari 

Världen fascinerar dig, kunskap och utveckling är viktigt för dig. Du kan inte få nog med kunskap, du undersöker och studerar på djupet. Du kan analysera väldigt bra och är filosofisk. Du har starka åsikter och håller dig fast till dem, och planeten som härskar i ditt tecken är Uranus vilket tydligt visar att du gör allt på ditt egna sätt och ‘så här ligger det till’ helt enkelt. Din planet ger dig kraft och mod för att kunna transformera dig själv, även om planeten har en aggressiv natur så har den endast gjort dig stark och kapabel av förändring. Vattumannen tycker inte om att känna sig bunden till något och strävar alltid efter frihet och jämlikhet. Eftersom du utmanar och utvecklar dig själv så ofta, så har du förtjänat en resa där du verkligen kan slappna av. En resa till Maldiverna är exakt vad Vattumannen behöver, du får äventyr, spänning och avslappning i ett. 

Finansera din resa

En resa till Maldiverna är dyrt. Men du kan alltid boka det hela med ett smart privatlån, på så vis kan du delbetala resan! Istället för att kämpa med att spara upp och snåla, det är alltid enklare att delbetala en resa. Speciellt när det är en dyr resa! Och Sverige har en brist på delbetalnings möjligheter för resor, så ett smart privatlån är allt du har behov för när du ska resa till Maldiverna. 

Svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *