För att kunna låna pengar genom aasa kredit måste du vara 18 år gammal och ha en inkomst på minst 10.000 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 50.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

aasa kredit erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 50.000 kr

Ränta

29,9%

Återbetalningstid

2-3 år

Min. Ålder

20 år

Värt att veta

aasa kredit krav

  • Har en folkbokförd adress i Sverige
  • Är mellan 20 och 80 år gamla
  • Har en stadig inkomst i Sverige
  • Inte har några betalningsanmärkningar i UC’s register

Aasa kredit är en av de långivare som House of Banks samarbetar med. Hos dem kan du bli en utav många nöjda kunder. Ansökningsprocessen är transparent, du fyller i ansökan genom att välja lånebelopp, återbetalningstid och skriver in dina personuppgifter. Du får besked så snart ditt lån är godkänt och så kan du signera med BankID och få det utbetalt. Pengarna får du på kontot inom 2 dagar. 

Modern långivare

Du gör det hela online, och kan ansöka om lånet på mobilen. Detta gör processen snabbare, jämfört med traditionella banker. Därför är det möjligt att få pengarna utbetalda så snabbt. Du kan ansöka när som helst på dygnet, men behandlingstiden är under öppettiderna under helgfria vardagar. 

Mer om Aasa kredit

Hos denna långivare kan du låna upp till 50.000 kr. Din ansökning föregår på nätet och du får dessutom en individuell ränta. Att ändra datum på återbetalningstiden är möjligt. Kraven är däremot att du måste ha en folkbokförd adress i Sverige, deras åldergräns ligger på 20 och 80 år. Du ska ha en fast och stabil inkomst i Sverige. Om du har betalningsanmärkningar i UC’s register så får du inte låna hos aasa kredit.