Kreditkort

Hitta marknadens bästa kreditkort här

Kredit 15 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 2 500 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 3,65 %. Totalbelopp 15 331 kr exkl månadsavgift 89 kr

Ränteexempel: * Kredit 15 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 2 500 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 3,65 %, exkl årsavgift 245 kr. Totalbelopp 15 331 kr

Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.

Effektiv ränta är 19,10 % vid betalning med e-faktura (22,80 % med pappersfaktura) vid en nyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01).

Ett lån på 10 000 kronor till 35 procents ränta med en återbetalningstid på tolv månader, med tolv avbetalningar om 292 kronor och 395 kronor i uppläggningsavgift samt 19 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 187 procent.

Kreditkort - fördelar du inte visste om

Jämför kreditkort gratis och hitta bästa kreditkortet redan idag. Vi erbjuder dig chansen att jämföra hemma i lugn och ro, genom att ha samlat alla krav och fördelar slipper du stressa, vi har gjort allt det hårda jobb.
House of  Banks har samlat kreditkort som ger dig bonus på köp, försäkring, räntefria månader, rabatter, räntefri kredit och mycket mer! Du kan använda kreditkortet när du ska shoppa online, du kan även använda kreditkortet för att betala fakturor, när du reser, när du handlar mat.

Du tjänar pengar på att spendera pengar tack vare återbäring och bonuspoäng! Du kan dessutom samla tillräckligt många poäng för att köpa flygbiljetter. Bästa kreditkortet väntar på dig, snart kan du shoppa loss till fantastiska priser.

Hur mycket lån

Är kreditkort som ett lån? Hur mycket lån kan jag få? Vad är lån? Hur stort lån kan jag få? 

Har du haft dessa tankar i huvudet? Ett kreditkort är lite som ett lån, eftersom du lånar pengar och betalar sedan tillbaka detta med ränta. Men eftersom detta är en kredit så har du alltid tillgång till den, du kan återanvända pengarna. Och skillnaden är verkligen att du kan tjäna pengar, tjäna rabatter, tjäna bonusar på att spendera pengar. Bättre än så kan det inte bli. 

Hur du kan använda kreditkortet

Ett kreditkort behöver inte vara något du använder varje dag. Det kan vara ett extra tillskott i plånboken till när pengarna inte räcker till och ett erbjudande dyker upp som är på rea i en begränsad tid. Du kan använda kortet för mindre köp och större köp.

När du får ditt kreditkort så får du även många fördelar, du kan använda dig av kreditkortet när du har behov för den och samtidigt aktivera räntefria perioder eller betalningsfria månader. Detta är ett fantastiskt sätt att spendera pengar på och endast betala tillbaka det man spenderat och inte en krona mer! Detta tjänar du som kund mest på, kreditkort givaren förlorar en hel del på detta. Räntefria perioder och betalningsfria månader kan du få en gång om året, men det är helt okay, eftersom kreditkortet ligger i fickan alltid och du kan plocka ut den när där är behov för den. 

Vilket kredikort är bäst?

Som du ser här, så kan du jämföra samtliga kreditkort på en plats. Men vi har dock redan gjort allt det hårda arbete för dig och samlat de mest fördelaktiga kreditkort på  marknaden och på en plats. Här vill du hitta kreditkort som du kan få bonus på samtidigt som du vill kunna njuta av räntefria veckor eller betalningsfria månader på samma tid! Med kreditkort vill du kunna få bonus, samtidigt som du vill kunna njuta av räntefria veckor eller betalningsfria månader på samma tid! Här vill du hitta kreditkort som du kan få bonus på samtidigt som du vill kunna njuta av räntefria veckor eller betalningsfria månader på samma tid! En kreditkort jämförelse är alltid smart eftersom du får det hela samlat på en plats, samtidigt som du kan se om du uppfyller kraven eller om du tycker om fördelarna. Hos House of Banks hittar du definitivt det kreditkort som passar just för dig.

Jämför kreditkort

House of Banks Sverige ger dig tillgång till de allra bästa produkter på marknaden. Bland annat top 3 kreditkort. Du jämför gratis och ansöker kostnadsfritt. Jämför de olika kort och välj den som ger dig fördelarna du vill ha. 

Bästa kreditkort

Eftersom det finns många kreditkort som har olika fördelar så tänker vi inte säga vilket är det bästa kreditkort. Det beror helt enkelt på vad du behöver. Vi har istället valt att samla de bästa där helt enkelt själv får jämför och välja den som uppfyller just dina krav och behov. Här står vi redo för att hjälpa dig oavsett vad, tveka inte att kontakta oss! 

Kort om Norwegian Kreditkort

Som ditten och datten är kreditkort en kredit på ett kort. Men Bank Norwegian vill ge dig det lilla extra. Du kan samla bonusar när du använder dig av deras kort. Dessa poäng kan du då använda till att köpa flygbiljetter. De tjänar inte särskilt mycket på kunden om man väljer att endast använda kreditkortet för att få sig gratis flygbiljetter. Så detta kort kan gynna dig om du använder det rätt. Läs mer om här

Norwegian Kreditkort

Tillsammans med House of Banks kan du nu skaffa ett Norwegian Bank kreditkort. Du jämför och ansöker helt gratis. Tillsammans med Norwegian Bank kan du ha en kredit på upp till 100.000kr och krediten är räntefri i 45 dagar. Du får 0,5% bonus på alla köp och du kan använda cashpoints till för att boka gratis flygbiljetter. 

Vem kan få ett kreditkort?

Vem som helst kan ansöka om ett kreditkort. Men kraven som våra långivare har är olika. Det är endast få personer som kan få ett kreditkort. Detta är för att det endast är en ansökan och du kan ha kreditkortet hur länge som helst, långivaren vill vara säker på att din kreditvärdighet är bra. Och att du fortsätter ha en bra och stabil ekonomi. 

Jämför kreditkort här

Enklare än så kan det helt enkelt inte bli! Vi har gjort det tuffa och tråkiga jobb för dig och det enda du ska göra nu är att jämföra mellan de bästa kreditkort på marknaden. Du kan bl.a. använda dessa kreditkort till shopping, resor, handla mat osv. Du kan även betala räkningar med kreditkort! Detta bidrar till flera bonusar och rabatter. Få ett kreditkort med bonus redan idag! 

Kreditkort jämförelse

Det kostar inte dig något att jämföra kreditkort. Du blir endast smartare och klokare på vad som finns där ute. Du tar också reda på vilket är det bästa kreditkort för dig. Vare sig det är ett Norwegian kreditkort, ett remember kreditkort eller ett komplett kreditkort. Vi har valt att inkludera dem bästa kreditkort och inget annat. För du ska verkligen inte nöja dig med vad som helst. 

Remember Kreditkort

Ett exklusivt och populärt kreditkort som alla vill ha men endast få som kan ha lyxen att äga ett. Ett remember kreditkort ger dig många bonusar och rabatter. Du kan även få försäkringar. Så du kan känna dig trygg med detta lyxiga kreditkort. Detta är inte endast ett bra kreditkort men det är bland dem bästa kreditkort. Du hittar den överst på vår lista.