För att kunna låna pengar genom Bank Norwegian måste du vara minst 23 år gammal och ha en inkomst på minst 120.000 kr om året. Du kan då låna allt mellan 5000 och 600.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt  blancolån och räntan sätts individuellt. 

Bank Norwegian erbjuder följande lån

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

6,99 - 22,99%

Återbetalningstid

3 - 15 år

Min. ålder

23 år

Värt att veta

Banknorwegian krav

  • Inkomst 120.000 kr/år
  • Åldergräns 23 år
  • Inga obetalda skulder hos kronofogden
  • Inga betalningsanmärkningar 

Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder blanco lån på upp till 600.000 kr. Detta är ett lån utan säkerhet. Du kan låna pengarna och göra vad du än vill med dem. Detta har sina fördelar, du behöver inte sätta din egendom i pant så klart. Men nackdelen är att räntan kan bli lite hög, speciellt om man har svag kreditvärdighet. Det ä® viktigt att se över sin ekonomi innan man lånar, för att säkra att man får de allra bästa villkor. 

Bank Norwegian Kreditkort

Visste du att du kan även få ett kreditkort hos Bank Norwegian? Med kreditkortet kan du tjäna poäng som du sedan kan använda till att boka resor. Kraven är höga på ett kreditkort hos Bank Norwegian, men har man bra privatekonomi så har man en bra chans att få kortet. Detta är för att Bank Norwegian vill vara säkra på att få deras pengar tillbaka. Ett kreditkort är bra att ha om man behöver lite extra pengar då och då, men inte vill sänka sin kreditvärdighet och ansöka om lån varje gång. Kreditkortet är som ett flexibelt lån då. Du har tillgång till den alltid och betalar tillbaka vad du än använt när du än kan. Läs mer om kreditkortet här