Freedomfinance

För att kunna låna pengar genom Freedomfinance måste du vara minst 18 år gammal. Du kan då låna allt mellan 5000 och 600.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan sätts individuellt. 

Freedomfinance erbjuder följande lån

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

3,54 - 18,15 %

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

Värt att veta

Freedomfinance krav

  • Inkomst 100.000 kr/år
  • Åldergräns 18 år
  • Inga obetalda skulder hos kronofogden

House of Banks har ingått I ett samarbete med Freedomfinance, du hittar lån de erbjuder på denna sida. Du kan  dessutom jämföra deras krav samt fördelar. Hos Freedom Finance kan du låna upp till 600.000 kr och de har den längsta återbetalningstid på hela 18 år. Du ska dock vara 18 år gammal och inte ha obetalade skulder hos kronofogden när du ansöker om ett lån hos dem. 

Mer om samarbetet

Ett samarbete med Freedom Finance gör det möjligt för House of Banks att erbjuda dig deras lån på hemsidan. Freedomfinance är ledande förmedlare på marknaden och med ett stort urval av lån. De sitter dessutom med en Trustscore på 8.7 utav 10 på Trustpilot. Freedom Finance är ett varumärke som du kan lita på.

Dina fördelar

Som tidigare nämnt, du kan låna upp till 600.000 kr genom Freedom Finance. Räntan kommer sättas individuellt, detta är fördelaktigt, speciellt när din privatekonomi är under kontroll. Denna förmedlare ger dig dessutom flera lånemöjligheter eftersom de samarbetar med över 30 olika långivare. Förutom privatlån, så får du tillgång till billån och till att samla lån. Du behöver dessutom inte sätta din nya bil som säkerhet för lånet. Denna förmedlare har snart 20 års erfarenhet inom låneförmedling vilket betyder att när du får hjälp så är det den rätta hjälp. Hjälpen kommer vara personlig och kostnadsfri. Freedomfiannce arbetar dessutom på att alltid ge dig de allra bästa lånevillkor, där räntan kan vara så låg som 2,95% och faktumet att du inte behöver kontantinsats, så du kan lägga om dina lån och spara pengar. 

Vad kunderna säger

Med över 6000 omdömen på Trustpilot, kan du vara säker på att Freedom Finance har ett lån till dig. Majoriteten av kunderna har valt att använda sig av freedomfinance till större lån, så de kan finansiera större köp. De har bl.a. använt sig av lånet för att köpa en sommarstuga, ny bil, bostad, renoveringar, resor osv. Kunderna har även tyckt att processen var enkel, du ansöker på knappt 1 minut och går genom 1 kreditupplysning. Din UC score får då ingen negativ påverkan.