För att kunna låna pengar genom Klicklån måste du vara minst 20 år gammal. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 40.000 kr. Men detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är fast och sätts individuellt. 

Klicklån erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 40.000 Kr

Fast årlig ränta

9,84% Eff. 27,35%

Återbetalningstid

1 - 6 år

Min. ålder

20 år

Värt att veta

Klicklån krav

  • Åldergräns 20 år 
  • Inget aktivt skuld hos kronofogden
  • Inga betalningsanmärkning

Klicklån är en långivare som har bra omdöme. Just därför har House of Banks valt att samarbeta med dem. Du får inte endast ett litet lån, du får bra villkor. Samarbetet går ut på att du får möjligheten för att låna allt mellan 10.000 kr och 40.000 kr hos en långivare som sätter räntan individuellt och räntan kommer inte överstiga de 27,35%. Lånet är utan säkerhet och det betyder att du ej sätter din egendom som pant för lånet. 

Klicka hem ett klicklån

Varför ska du välja Klicklån när du ska ha ett litet lån? Jo men det är på grund av den valfria återbetalningstiden och att du kan signera lånet med BankID. Detta gör lånet mer effektivt och det är en enkel online ansökan helt enkelt. Pengarna kommer sättas in på ditt konto samma dag som du signerar och du kan använda pengarna till vad du än vill.