Monetti lån

För att kunna låna pengar genom Monetti ska du vara minst 18 år gammal. Du kan då låna allt mellan 2000 och 20.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett lån utan uc och räntan är 39%. 

Monetti erbjuder följande lån

Lånebelopp

2.000 - 20.000 kr

Ränta

3,25 - 39%

Återbetalningstid

1 år

Min. ålder

18 år

Värt att veta

Monetti krav

  • Åldersgräns på 18 år
  • Deklarerad inkomst
  • Ingen skuldsaldo hos Kronofogden
  • Folkbokförd i Sverige

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Monetti är en av de partners som House of Banks samarbetar med. Du hittar de lån som dom erbjuder här. Och kan jämföra deras krav, fördelar och nackdelar på en plats. Hos Monetti kan du låna upp till 20.000 kr. Monetti har en åldergräns på 18 år och du kan låna utan UC. Men denna långivare tar istället en kreditupplysning hos Bisnode. 

Monetti Flexilån och Monetti Lån

Monetti erbjuder två olika typer av lån, ett flexilån där du får en kredit på upp till 20.000 kr, flexibla uttag och återbetalning, en fast månadsränta på 3,25% och detta är helt utan UC! Ett Monetti lån ligger också på 20.000 kr med en återbetalning på 12 månader, du får även besked på din ansökan direkt. Detta typ lån är också utan UC. 

Monetti Flexilån

Monetti Felxilån är exakt vad det låter, ett lån som är flexibelt. Du kan låna pengar och ha en flexibel återbetalnings, samt flexibla uttag. Vilket betyder att du inte behöver överföra hela lånet på en gång. Oförväntade utgifter kommer på de värsta tidpunkter på månaden, för det mesta iallafall och det är bra att ha tillgång till pengar.