OPR Privatlån

För att kunna låna pengar genom OPR Privatlån måste du vara 18 år gammal. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 100.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt privatlån och räntan sätts individuellt. 

OPR Privatlån erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 100.000 kr

Ränta

Individuell

Återbetalningstid

1 - 3 år

Min. Ålder

23 år

Värt att veta

OPR Privatlån krav

  • Inkomst 160.000 kr/år
  • Åldergräns 20-70 år 
  • Ingen aktiv skuld hos kronofogden
  • Inga betalningsanmärkning

OPR Privatlån är en hyfsat ny långivare som House of Banks samarbetar med. Hos dem kan du låna upp till 100.000 kr och detta lån är till dig som har något på gång helt enkelt. OPR Privatlån är flexibelt och modernt. Du ska dock vara uppmärksam på att detta är ett högkostnadskredit. 

Hur går det till?

Ett lån hos OPR Privatlån är smidigt eftersom du enkelt kan ansöka med mobilen och signera med BankID. Du slipper all krångel med banker och papper. Och det tar ca. 5 minuter att genomföra din ansökan. Besked kommer du få direkt om ditt lån är beviljat eller ej. Utbetalningen sker också samma dag. 

Höga krav

Ett flexibelt låneinstitut tar chansen att erbjuda dig en ränta som sätts individuellt. Men detta är inte på grund av ingenting. Kraven är höga, OPR Privatlån har en åldergräns mellan 20 och 70 år. Du får inte ha betalningsanmärkningar eller aktiv skuld hos kronofogden, din inkomst ska också vara minst 120.000 kr om året. 

Höga kostnader

Denna långivare har tydligt markerat att detta är ett högkostnadskredit. Med detta bör du som konsument veta att det är dyrt att ta ett lån som har höga krav och individuell ränta som kan bli hög. Detta kommer helt enkelt bero på din återbetalningsförmåga. Att kostnaden är hög beror även på att långivaren har snabb utbetalning och besked direkt.