För att kunna låna pengar hos PayMark Finans måste du vara minst 20 år gammal och ha en inkomst på minst 10.000 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 150.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan sätts individuellt. 

PayMark Finans erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 150.000 kr

Ränta

6,84 - 21,60%

Återbetalningstid

1 - 10 år

Min. Ålder

20 år

Värt att veta

PayMark Finans krav

  • Minst 20 år gammal
  • Har ingen betalningsanmärkning
  • Har ingen skuld hos Kronofogden

PayMark är en långivare som House of Banks samarbetar med. Hos Paymark Finans kan du låna upp till 150.000 kr till en fast ränta, så du vet alltid vad du ska betala. Du får också en återbetalningstid på upp till 10 år. Detta är ett privatlån utan säkerhet, du sätter inte din egendom som säkerhet. 

PayMark har många fördelar

När du ansöker om ett lån hos denna långivare så kan du förvänta ett svar inom 1 timme. Lånet kommer även betalas ut samma dag som det godkänns eller senast vardagen efter. Det betyder att du inte behöver vänta länge med att få pengarna. Att signera med BankID är möjligt. Och du kan lösa lånet i förtid kostnadsfritt. 

Vad PayMark Finans förväntar

De förväntar att du är minst 20 år gammal och att du varken har anmärkningar eller skuld hos kronofogden. Och att du kan genomgå en kreditprövning hos UC. Just då kan du få ditt lån beviljat. PayMark Finans har dessutom avgifter som du ska vara uppmärksam på. Bl.a. uppläggningsavgiften och administrationsavgift.