För att kunna låna pengar genom Sambla måste du vara minst 18 år gammal och ha en inkomst på minst 12.500 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 600.000 kr. Men detta varierar och beror på din inkomst och betalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

Sambla erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 600.000 Kr

Ränta

3,01 –29,27 %

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

Värt att veta

Sambla krav

  • Inkomst 12.500 kr/mån
  • Åldergräns 18 år 
  • Skuldfri hos kronofogden i minst 6 månader
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år 

House of Banks samarbetar med Sambla, på så vis kan vi erbjuda dig tillgång till deras lån. Sambla är en förmedlare där du kan jämföra lån hos 30 olika långivare. Denna förmedlare har dessutom hjälpt även 280 000 nöjda kunder sen 2014. 

Hur funkar Sambla?

Hos Sambla kan du ansöka om 2 olika lån. Den ena är ett helt nytt privatlån och den andra är samla lån. Du fyller i önskat belopp och dina personuppgifter, samt uppgifter om din anställning osv. Du ska även se till så kryssar för om det är ett privatlån eller samlingslån. Sambla erbjuder dig även möjligheten att ha medsökande. Detta är fördelaktigt då det kan öka dina chanser att få lånet beviljat. Klicka sen vidare och börja jämföra. Första svaret får du inom ett par minuter. Och Sambla sammanställer de olika låneförslag från de 30 olika långivare. Så kan du enkelt navigera genom dem. Välj sedan det bästa låneförslaget. 

Mer om Sambla

Sambla har riktigt bra omdömen och många av våra kunder har varit oerhört nöjda med dem. Du kommer genomgå en sedvanlig kreditprövning som de olika långivare sen delar på, men de kan skicka en förfrågan om ytterligare uppgifter hos UC, för att kunna göra en bättre bedömning. Just därför är det en bra idé att ha en medsökande när du jämför. Det kan även maximera dina chanser att få bra lånevillkor. 

Mer om kraven

Sambla har krav som alla andra förmedlare, och kraven varierar. Eftersom de ställer kraven som långivaren har så är det inte deras fel om du inte får ett lån beviljat. Det är viktigt att du uppfyller inkomst kravet på 12.500 kr i månaden och att du är över 18. Du ska dessutom ha varit skuldfri från kronofogden de senaste 6 månader och du ska ha varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.