salntar.nu

För att kunna låna pengar genom Slantar.nu måste du vara minst 20 år gammal. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 30.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett lån utan uc och du får en fast årsränta

Slantar.nu erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 30.000 Kr

Ränta

3,95 - 12,95%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

Värt att veta

Slantar.nu krav

  • Inkomst 100.000 kr/år
  • Åldergräns 20 – 65 år
  • Inget aktivt skuld hos kronofogden 
  • Du får inte ha skuldsanering vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap
  • Du ska ha ett svenskt personnummer och en folkbokföringsadress 

Att kunna samarbeta med Slantar.nu är en glädje för våra kunder men även för oss. Slantar.nu är en av de få långivare som erbjuder lån utan UC. Läs mer och upptäck varför denna långivare är så fantastisk. 

Lån utan UC

Hos slantar.nu kan du låna utan en kreditupplysning hos UC. Lån utan UC är populära lån, speciellt när man behöver lite extra pengar och har kanske dåligt kreditvärdighet. Många föredrar dessa lån när dom helt enkelt inte vill ha några förfrågningar alls. 

Slantar har många fördelar..

Genom att ansöka om lån hos slantar, kan du få besked direkt om ditt lån är godkänd eller ej. Slantar erbjuder dessutom utbetalning dagligen. Räntans sätts individuellt och du får en fast månadskostnad. En fast månadskostnad kommer göra det enklare att hålla koll på dina utgifter och du kommer inte missa räkningar när du vet exakt hur mycket du ska betala varje månad. 

Ännu en fördel..

Med denna långivare får du dessutom besked direkt, och de erbjuder utbetalning dagligen, så du behöver inte vänta länge. Du betalar inte heller uppläggningsavgift eller andra avgifter. 

Lån trots betalningsanmärkning

Slantar erbjuder även lån trots anmärkning, de ser på anmärkningar på ett annorlunda sätt. Alla anmärkningar är inte samma, och slantar vill fokusera mer på din framtida återbetalningsförmåga. En bättre långivare hittar du nog inte andra ställen, slantar.nu är en av dom få långivare som erbjuder lån utan UC och trots anmärkning. Det är verkligen sällan man kan få allt det till en fast månadskostnad. 

Kraven är rimliga!

Trots att många långivare har skyhöga krav på grund av deras schyssta villkor, så har slantar.nu rimliga krav! Och inte nog med att de kräver en vettig ränta, så vill de endast ha att din inkomst ligger på 100.000 kr om året och att du är mellan 20 och 65 år gammal. Du får inte ha aktiv skuld hos kronofogden och du får inte ha skuldsanering eller vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap. Slantar kräver även att du har ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress. 

Nackdel med rimliga krav

Nackdelen med att kraven och fördelarna är så bra är att du endast kan låna upp till 30.000 kr. Detta är bra för att många fler kan ta del av detta erbjudande och långivare. Men för att många ska kunna få ett lån med villkor på en helt annan nivå, så krävs det att summan ska vara låg.