För att kunna låna pengar genom Thorn Privat Finans måste du vara minst 18 år gammal. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 100.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är fast och sätts individuellt. 

Thorn Privat Finans erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 100.000 kr

Ränta

27,35%

Återbetalningstid

1 - 6 år

Min. Ålder

20 år

Värt att veta

Thorn Privat Finans krav

  • Åldersgräns på 20 år
  • Inkomst 150.000 kr/år 
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden 
  • Folkbokförd i Sverige

Thorn PrivatFinans är en av de partners som House of Banks samarbetar med. Thorn är en av de få långivare som har funnits i riktigt många år. Thorn PrivatFinans har arbetat sen 1970 på att ge dig möjligheten att finansiera vad du går och drömmer om. Idag kan du låna upp till 100.000 kr hos långivaren och med detta lån kan du få upp till 6 år i återbetalningstid. 

Thorn PrivatFinans

Thorn är en långivare som ger dig många val, detta betyder inte att du är garanterad ett lån. Kraven är som tidigare nämnt, en inkomst på 150.000 kr om året, du må ej besitta betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Du ska dessutom vara folkbokförd i Sverige. Långivaren vill vara säker på att du är en pålitlig låntagare. 

Thorn erbjuder dig..

Thorn har många olika produkter på lager, så att säga. Men för att kunna förstå dem bättre så har vi sammanfattat dessa produkter här. Så du slipper bli förvirrad och kan istället hoppa in på hemsidan och ansöka direkt. 

Många alternativ

Man kan tydligt se att där finns många alternativ, men för att kunna ta del av dem så är det viktigt att du har en stabil ekonomi. Och detta sker inte över natt. Du ska ha en budget och fasta mål och du ska ha tålamod. Det är viktigt att du använder dig av all hjälp du kan få, för att få ordning på ekonomin. Du ska inte ansöka om lån hos Thorn om inte du har ekonomiskt råd till att få det lån beviljat. Man riskerar att sänka din kreditvärdighet ju mer du ansöker om lån du inte kan få.