Thorn Privat finans - House of Banks

För att kunna låna pengar genom Thorn Privat Finans måste du vara minst 18 år gammal. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 100.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är fast och sätts individuellt. 

Thorn Privat Finans erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 100.000 kr

Ränta

27,35%

Återbetalningstid

1 - 6 år

Min. Ålder

20 år

Värt att veta

Thorn Privat Finans krav

  • Åldersgräns på 20 år
  • Inkomst 150.000 kr/år 
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden 
  • Folkbokförd i Sverige

Thorn PrivatFinans är en av de partners som House of Banks samarbetar med. Thorn är en av de få långivare som har funnits i riktigt många år. Thorn PrivatFinans har arbetat sen 1970 på att ge dig möjligheten att finansiera vad du går och drömmer om. Idag kan du låna upp till 100.000 kr hos långivaren och med detta lån kan du få upp till 6 år i återbetalningstid. 

Thorn PrivatFinans

Thorn är en långivare som ger dig många val, detta betyder inte att du är garanterad ett lån. Kraven är som tidigare nämnt, en inkomst på 150.000 kr om året, du må ej besitta betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden. Du ska dessutom vara folkbokförd i Sverige. Långivaren vill vara säker på att du är en pålitlig låntagare. 

Thorn erbjuder dig..

Thorn har många olika produkter på lager, så att säga. Men för att kunna förstå dem bättre så har vi sammanfattat dessa produkter här. Så du slipper bli förvirrad och kan istället hoppa in på hemsidan och ansöka direkt. 

Det anpassningsbara lånet

Med ett privatlån plus kan du låna upp till 100.000 kr till en fast årlig ränta. Du kan öka amorteringen när du än vill utan att betala extra. Du har möjlighet för att bestämma återbetalningstiden själv, och du kan även lösa lånet när du än vill utan extra avgifter. 

Med ett pauslån kan du låna upp till 100.000 kr med möjlighet för paus. Detta är bra om du en dag får det svårt ekonomiskt. Så snart ekonomin behöver luft så kan du använda dig av de 2 betalningsfria månader du har. Dessa har du 1 gång om året. Utnyttja dem när det verkligen är nödvändigt. Det blir enklare för dig att pausa din betalning när du än vill, du ska dock senast meddela Thorn om detta den 5e dagen i den månad du önskar att pausa betalningen. Ännu en fördel är att du kan lösa lånet när du än vill utan avgifter och du bestämmer återbetalningstiden själv. 

Trygglån är ett lån du kan ta med inbyggd trygghet. Detta är till dig som vill ha mer trygghet i ekonomin. Om du helt plötsligt blir arbetslös eller sjuk. Med ett trygglån kan du få upp till 50 000 kr, du får även ett betalskydd som täcker din månadsbelopp dagen du kanske står utan inkomst. Andra fördelar är att du får ersättning för månadsbelopp om du blir sjukskriven eller om du förlorar jobbet. Dina närmaste blir trygga i händelse av bortgång. Försäkring tänker 12 månader i rad. 

Thorn PrivatFinans erbjuder även Produktfinans där du har möjlighet för att delbetala köp. Du kan antingen betala med kort eller finansiera med månadsbetalning. En kreditprövning görs för att säkra att du kan sköta dina betalningar. 

Många alternativ

Man kan tydligt se att där finns många alternativ, men för att kunna ta del av dem så är det viktigt att du har en stabil ekonomi. Och detta sker inte över natt. Du ska ha en budget och fasta mål och du ska ha tålamod. Det är viktigt att du använder dig av all hjälp du kan få, för att få ordning på ekonomin. Du ska inte ansöka om lån hos Thorn om inte du har ekonomiskt råd till att få det lån beviljat. Man riskerar att sänka din kreditvärdighet ju mer du ansöker om lån du inte kan få. 

Pin It on Pinterest