För att kunna låna pengar genom Zmarta måste du vara 18 år gammal och ha en inkomst på minst 10.000 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 5000 och 600.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

Zmarta erbjuder följande lån

Lånebelopp

5000 - 600.000 kr

Ränta

3,54-18,15 %

Återbetalningstid

1 - 18 år

Min. Ålder

18 år

Värt att veta

Zmarta krav

  • Åldersgräns på 18 år
  • Inkomst 100.000 kr/år 
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden 
  • Folkbokförd i Sverige

Zmarta är en av de partners som House of Banks samarbetar med. Zmarta ligger i toppklass när det gäller deras stora urval, blogg, kundtjänst och rådgivning. Din ansökan tar 2 minuter och du jämför över 30 olika långivare. Zmarta har dessutom en återbetalningstid på 18 år och ett max. belopp på 600.000 kr. 

Vilka är Zmarta?

Zmarta beskriver deras företag som en oberoende jämförelsesite. De erbjuder många olika tjänster inom privatekonomi. Zmarta Group har varit aktiva på den svenska marknad sen 1999. Zmarta finns även i Norge och Finland. De vill göra privatekonomi lätt och även roligt. Det går den rätta väg med deras 9,2 utav 10 på Trustpilot. 

Vad erbjuder Zmarta?

Hos dem kan du jämföra lån, elavtal och försäkringar. Du kan även få hjälp till att hitta ett bolån. Du får tillgång till över 30 olika långivare, Zmarta hjälper dig även bryta dig loss från dina nuvarande avtal och få nya och ännu bättre nån. Du får en helt individuell ränta och ett lån utan säkerhet. Zmarta tar endast 1 kreditupplysning och du kan signera med BankID. De har även bilförsäkringar och hemförsäkringar som du kan jämföra helt gratis. Och missa inte! De ha också kreditkort, mobilabonnemang, bredband och mycket mer på plats!