För att kunna låna pengar genom Advisa måste du vara minst 20 år gammal och ha en inkomst på minst 15.000 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 1000 och 25.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett kontokredit och räntan sätts individuellt. 

Mobillån erbjuder följande lån

Lånebelopp

1.000 - 25.000 kr

Ränta

Individuell

Återbetalningstid

3 - 24 månader

Min. Ålder

20 år

Värt att veta

Mobillån krav

 

  • Vara minst 20 år gammal
  • Varit folkbokförd i Sverige i tre år
  • Vara fri från betalningsanmärkningar
  • Ha en taxerad årsinkomst på 150 000 kr före skatt
  • Utöver detta görs en samlad bedömning av din kreditvärdighet.

 

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Mobillån är en cool långivare på marknaden som House of Banks samarbetar med. Denna långivare har en app som du kan använda för att hantera din kontokredit. Denna långivare erbjuder två olika lån, ett kontokredit och ett mobillån. 

Kontokredit

Mobillån erbjuder ett kontokredit på upp till 25.000 kr. Och du kan med hjälp av appen höja ditt kreditutrymme, du kan även när som helst begära uttag på din kontokredit. Din ansökan hanteras alltid omgående hos Mobillån och du kan höja din kreditgräns på upp till 40 000 kr. Detta lån är dessutom utan UC – hitta andra lån utan UC. Men Mobillån tar fortfarande en kreditupplysning hos Bisnode. 

Kraven

Kraven är rätt så rimliga, med tanke på att du kan ansöka om kredit dygnet runt och att du endast betalar ränta på använt kredit. Du får inte ha betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden. Det är också viktigt att du har varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 år och att du är minst 2 år gammal. Din inkomst ska ligga på minst 150 000 kr om året före skatt. Utöver detta görs en samlad bedömning av din kreditvärdighet. 

Kontokredit fördelar

Med ett kontokredit hos Mobillån slipper du alla dessa krångligheter och dolda avgifter som vanligtvis kommer med de olika smslån. Och med ett kontokredit betalar du endast för det belopp du använt. Du har alltid tillgång till pengarna om där uppstår ett problem som kräver mer än vad du har på kontot. Dina oförutsedda utgifter täcks med hjälp av ett kontokredit. Du bestämmer själv återbetalningen vilket gör denna kreditkonto oerhört flexibel. Du kan delbetala och mobillån erbjuder månadsavier. 

Flexibilitet på en helt ny nivå

Med ett kreditkonto hos Mobillån kan du göra egna uttag utan extra avgifter, du har en app som ger dig kontroll och överblick. Du betalar inget för att ha tillgång till pengarna. Det är helt enkelt en buffert utan kostnad. Du betalar endast ränta för den kredit du utnyttjar. Det är enkelt att höja din kredit och det hela är säkra och smidigt.