Här kan du hitta lån helt utan UC

Jämför gratis

Lånebelopp

10 000 - 30 000 Kr

Ränta

3,95 - 12,95%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

*Individuell ränta är för närvarande 3,95−12,95 %. Inga avgifter när du ansöker online. Lånebelopp på 100 000 kr med återbetalningstid på 7 år ger en effektiv ränta på 4,02−13,75 % (dec. 2018), och månadsbetalning på 1365−1817 kr. Totalt belopp att betala blir då 114 622−152 564 kr (dec. 2018).

Lånebelopp

5000 - 25 000 Kr

Ränta

39.5%

Återbetalningstid

3 - 9 månader

Min. ålder

20 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

Lånebelopp

2000 - 20 000 kr

Ränta

39%

Återbetalningstid

1 år

Min. ålder

18 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

Exempel: Kontokredit med nominell ränta 39%, uppläggningsavgift 350 kr, uttagsavgift 50 kr och aviavgift 45 kr. Lägsta månadsbelopp 250 kr. Prisexempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 21 359 kr (1 780 kr per månad). Effektiv årsränta: 56,7%. Det här är en högkostnadskredit. Notera att sen betalning kan orsaka skuldsättning. Behöver du hjälp kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

Varför erbjuder vi lån utan UC

House of Banks är en förmedlare av olika lån, krediter och kreditkort. Vi ser till så att vi har ett brett urval av vad som erbjuds på marknaden. Vi väljer de mest gynnsamma produkter genom långa undersökningar och evalueringar. Detta säkrar att det lån du skaffar är det helt rätta. Att slippa onödiga avgifter och använda pengarna så som man vill är helt klart det viktigaste. Våra lån har många fördelar, du kan pausa lån så du varken betalar ränta eller något på lånet tills du får mer utrymme till det. Vissa av våra lån har någon form av trygghet så du kan vara säker på att du får en paus på lånet om du blir arbetslös eller sjuk. Men detta är mest för de privatlån vi erbjuder. Våra lån utan kreditupplysning från UC har andra fördelar så som snabbutbetalning, låg ränta och små summor som är enklare att betala tillbaka till en fast kostnad varje månad. Att ta ett lån utan kreditupplysning från UC är smart då du får en låg ränta på den summa du lånar jämfört med när du lånar av en långivare som erbjuder vanligtvis stora lån. Dessa lån utan kreditupplysning från UC har även en lång återbetalningstid, så du slipper stressa. Men hos vissa av dem är det så att ju mer du betalar tillbaka på lånet desto lägre din ränta blir! Så det är alltid smart att betala av så mycket som möjligt på lånet varje månad. 

Endast pålitliga och godkända långivare

Hos House of Banks arbetar vi med att hitta de tryggaste långivare så att du som kund slipper oroa dig. Vi är noga med att välja långivare som följer reglerna. Så du kan känna dig trygg när du lånar från någon av de långivare som jämför på sidan. 

Låna utan UC för att finansiera andra lån

Detta är helt klart ett stort nej, du ska inte välja lån utan UC om du ska lösa andra skulder. Du ska se över din ekonomiska om du nekas ett lån av långivare som arbetar med UC. Ta reda på vad du kan göra för att betala av dina andra lån krediter. Du kan även använda dig av en pantbank då de inte heller tar någon kreditupplysning. 

Hur snabbt betalas lånet ut?

Ett vanligt snabblån utan UC kontroll betalas vanligtvis ut samma dag. Det är då bäst att jämföra olika smålån och småkrediter då de har lägst krav och snabbast utbetalning jämfört med ett vanligt privatlån. De flesta långivare på denna sida har oftast inga stora krav på inkomst då de oftast fokuserar på framtida återbetalningsförmåga. 

Lån utan uC

House of Banks gör det möjligt för dig att ta ett lån utan uc 25000 kr snabbt och enkelt. Vi har samlat de smartaste och bästa lån utan uc på marknaden under samma tak. House of Banks kan garantera att du slipper flera förfrågningar hos uc. 

Genom att låna utan uc via oss kan du få pengar snabbt, och på samma tid spendera pengarna på vad du än vill. Du kan ta ett lån utan uc med bankid snabbt och smidigt. Och med lån utan uc med anmärkning är dock inte helt möjligt. Däremot erbjuder vi lån trots anmärkning här. Men här kan du ta ett kredit lån utan uc. Vilket är en fantastisk nyhet till dig som vill ha just det! 

Sms lån utan uC

När du tar ett sms lån så brukar du vanligtvis gå genom en kreditprövning, en så kallad kreditupplysning tas på dig via t.ex. UC. Med våra lån utan kreditupplysning slipper du detta. Och med ett sms lån utan uc kan du få pengar direkt och använda pengarna på vad du än vill. 

Vill du låna pengar utan uc? Du har kommit till rätt plats! Vi på House of Banks har den rätta lösning till dig! Den är snabb, enkel och billig! Billig är den tack vare den rimliga ränta du erbjuds! Där du ansöker om ett vanligt privatlån, tar långivaren en kreditupplysning hos uc direkt. Detta är inte bra speciellt om du inte tar lånet och går och ansöker om ett annat. Eftersom du först ser ränta där du har ansökt och fått svar. Ju mer du gör detta desto mer det påverkar din värdighet som låntagare. Här kan du låna pengar utan uc och slippa alla dessa problem. 

Låna utan UC tillsammans med House of Banks

Vi vill inte endast göra ditt liv enklare, vi vill även erbjuda dig många smarta och billiga lån utan uc. Så du slipper oroa dig över den nästa räkning. Du kan nå få sms lån utan uc, kredit utan uc. Och helt enkelt lån utan kreditprövning. Enklare än så blir det inte! Du ansöker om lån utan uc på här och du får svar med detsamma och pengar inom 1 timme. Varför vänta? Du får ett snabblån utan uc billigt och utan bindning. Du kan när som helst betala tillbaka hela beloppet och spara på räntan. Att låna pengar utan uc är inte en stor nyhet, men det är verkligen populärt. Speciellt nu när alla inser att kreditvärdighet är något super viktigt. Det påverkar inte endast dina möjligheter att låna pengar, utan även om du ska delbetala något. Men fördelen med lån utan uc är att du kan använda dessa pengar till för att delbetala dina köp. Det kan du alltid göra med snabblån utan uc. 

Låna pengar utan UC

Att låna pengar utan kreditupplysning från UC betyder inte att du får pengar direkt om du har dålig ekonomi. Det handlar om att komma undan från de många förfrågningar man vanligtvis sitter med. Det är viktigt att du har en god överblick när det gäller dina aktiva skulder men även din inkomst. Att ha en budget är viktigt, så du kan hålla koll på utgifter och inte spenderar mer än vad du tjänar in. Du ska också kunna spara till både pension men även ha en buffert till oförutsedda utgifter så du inte ansöka om många lån. 

Kreditprövning

När man ansöker om ett lån så genomgår man en sedvanlig kreditprövning hos olika kreditupplysning företag. Den populäraste är då UC. Eftersom UC samarbetar med storbankerna och stöds av dem. Det är bland annat UC som har informationen om du har anmärkning eller ej. Tillsammans med House of Banks kan du ta ett sms lån utan kreditprövning. Så om du har anmärkning eller många förfrågningar så kan ingen se det. Om långivaren tar en kreditupplysning på dig genom andra kreditupplysning företag så kommer det inte göra en skillnad för dig om inte du har många skulder och låg inkomst men höga kostnader varje månad. Det är den största anledning till varför många inte får lån även om det är ett lån utan uc. 

Dina fördelar

Att ta ett lån utan uc öppnar upp en helt ny värld för dig. Du får chansen att förbättra din kreditvärdighet genom att få mindre förfrågningar. Låna utan uc och gör ditt drömköp, eller ta på din drömresa. Våra lån utan uc är snabba smidiga och billiga. Lån utan uc är billiga eftersom de lån utan uc har en fast ränta och detta ger en fast månadskostnad. Du kan däremot alltid betala mer på lånet. Så du kan alltid lösa lån utan uc i förtid. 

 • Ett lån utan uc med snabb utbetalning
 • Fast månadskostnad
 • Friheten att använda pengarna till vad du än vill
 • Jämför de bästa lån utan uc på marknaden helt gratis

Sms lån utan kreditprövning

Våra lån utan UC är som sms lån utan kreditprövning. Du kan låna utan uc och slippa bekymra dig om din kreditvärdighet. Lån utan uc är populära bland unga men även äldre, som behöver pengar snabbt. Du kan använda dessa pengar till att oförutsedda utgifter, om diskmaskinen eller tvättmaskinen går sönder. Eller om du behöver reparera bilen och försäkringen inte täcker dessa kostnader. Oförutsedda utgifter kostnader kan rubba din ekonomi ur balans om du inte har sparat pengar. 

Vad är UC?

UC är ett kreditupplysning företag, långivare får relevant information om dig via dem. Detta är för att kunna göra en ekonomisk bedömning, för att se om du är pålitlig och kan ta dig an ett lån.

En kreditupplysning innehåller följande information om dina:

 • Aktiva lån och krediter 
 • Betalningsanmärkningar (senaste 12 månader) 
 • Nuvarande skulder 
 • Personuppgifter: inkomst, namn, adress samt ålder

UC har även information på om du har betalningsanmärkning eller inte. Andra kreditupplysning företag har inte denna typ av information. Men UC samarbetar med kronofogden och många andra myndigheter, banker och långivare. Med våra lån utan uc slipper du stressa mer om vilken information långivare tar. 

Hur kan UC påverka dig?

En kreditupplysning kan påverka dig på olika sätt, kan vara negativt eller positivt för din kreditvärdighet. Det kan vi inte säga något om. Eftersom det hela beror på din ekonomiska situation.  Så om vill ta ett lån med svag kreditvärdighet så är det ett problem att inte ta lån utan UC. 

Det vi alltid rekommenderar är att man tar en kreditupplysning på sig själv innan man ansöker om lån. På så vis kan du ta reda på all information där finns om dig innan du ansöker om privatlån eller kredit. Så du är väl förberedd. 

Bemärk* Att ta en kreditupplysning på dig själv påverkar inte din kreditvärdighet på något sätt. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Tack vare våra många samarbeten och partners har vi nu lyckats smala de allra bästa lån som du kan skaffa helt utan UC.

De fördelar du kan få är att du jämför och ansöker helt gratis. Du binder inte dig till något. Även om lånet beviljas har du ångerrätt. 

Vi har valt dessa långivare eftersom de är bland de ledande på lån utan UC. Vi har även samlat alla krav dessa långivare har, så du kan jämföra snabbt och enkelt. Allt är på en och samma plats. Gratis jämförelse av lån utan UC. 

Lån utan UC gör så att du kan skaffa ett lån utan att det påverkar din kreditvärdighet på något sätt.  Du slipper nya förfrågningar så de gamla förfrågningar hinner gå ut, på så vis kan du ansöka om större privatlån senare. 

Det vi menar med detta är att din kreditvärdighet förbättras betydligt genom att du inte får nya förfrågningar hos UC eller andra kreditupplysning företag. 

Kreditvärdighet och UC

Lån utan UC kan rädda din kreditvärdighet. Långivare slipper se om du har svag kreditvärdighet och du kan ta lånet du har behov för utan krångel. Ska du på semester? Eller uppgradera hemmet? Eller kanske garderoben? Dessa lån utan uc är perfekt till för just det! Du kan självklart ta större privatlån om du ska köpa ny bil eller bostad, men när det handlare om mindre köp så är lån utan UC helt klart billigare och smartare. 

Lån utan kreditupplysning  är smarta lån till bra priser, du kan låna 30000 kr till rimlig och vettig ränta och du slipper dolda avgifter. Ett smart snabblån utan dolda avgifter, fast månadskostnad och pengar nu. 

Frågor och svar

Vad är lån utan UC? 

 • Ett lån utan uc är ett lån utan kreditupplysning hos uc, men ibland även utan kreditupplysning hur som helst. 

Kan jag få ett lån utan uc 50000? 

 • Nej, du kan högst få 30.000 kr 

Sms lån utan uc?

 • Dessa lån är lika ett snabblån samt sms lån. 

Lån utan uc 25000? 

 • Ja, du kan låna allt mellan 2000 och 30.000 kr. 

Är det lättast att få lån att uc? 

 • Ja, men dessa långivare ställer dig några frågor om anställning, din inkomst efter skatt, om du har barn boende hemma, vad din bostad kostar dig varje månad, samt hur mycket du betalar för övriga krediter och kostnader. (Du ska svara ärligt, sen avgör långivaren om du får pengar.) I vissa fall är det enklare att få lån utan uc, i andra fall är det lika svårt om man redan har höga kostnader varje månad. 

Hur mycket kan jag låna? 

 • Du kan låna allt mellan 2000 och 30.000 kr utan uc. 

Är dessa lån utan kreditupplysning? 

 • Ja 

Hur mycket får vi låna? Om vi är 2 personer? 

 • Ansökningar skickas individuellt in. Högst 30.000 kr per person. 

Kan jag låna 20000 utan uc? 

 • Ja, du kan låna upp till 30.000 kr 

Hur vet jag vad min uc kredit är? 

 • Du tar en kreditupplysning  på dig själv, en kreditupplysning på sig själv påverkar inte ditt betyg på något sätt. läs mer här.

Låna pengar utan vänta? 

 • Våra snabblån hittar du här. 

Hur kan man låna pengar? 

 • Du ansöker via knappen under lånet du tycker passar dig bäst. 

Vi hoppas att du har fått svar på alla dina frågor om lån utan uc, tveka inte att kontakta oss. Du kan även läsa mer om fördelar med lån utan uc här. Här har vi gått mer in på djupet omkring lån utan uc, vad skillnaderna är på snabblån, smslån, mikrolån och lån utan uc. 

Hur fungerar våra lån utan UC?

Visste du att du kan låna pengar utan uc med bankid? Det gör så att du kan låna pengar direkt. Pengar snabbt och enkelt. Du slipper dessutom uc kreditupplysning, så din kreditvärdighet påverkas inte. Dessa lån är som sms lån direkt utbetalning. Du kan ta dessa lån med betalningsanmärkning utan problem, eftersom långivaren inte tar en kreditupplysning på dig hos uc. Tillsammans med House of Banks kan du låna pengar snabbt, utan krångel. 

Ansök om lån med bankid och få svar inom 1 timme. Du kan däremot inte låna pengar utan inkomst, även om det är sms lån direkt. Sms-lån kräver ibland kreditupplysning. Dessa enkla lån vi har på hemsidan täcker dina behov, om du vill låna till en resa, mindre renovering, räkningar eller ska köpa något men vill inte eller kan inte delbetala i butik. Tillsammans med House of Banks kan du låna pengar snabbt utan uc. 

Låna pengar utan UC

Hos House of Banks kan du alltid låna pengar utan UC. Du behåller din kreditvärdighet och får pengar snabbt. Du kan lån utan uc svar direkt. Så om det är akut så är lån utan uc starkt rekommenderade. Lån utan uc är perfekta om du upptäcker att du har en obetald räkning och kontot ser lite tomt ut, eller om du hittar något på rea, vare sig det är en resa, kläder eller elektronik – lån utan uc ger dig tryggheten du har behov för. Så du kan köpa vad du än vill och betala vad du än vill utan att missa rabatter och erbjudanden. 

Lån trots många UC förfrågningar

Med dessa långivare slipper du tänka något mer på många uc förfrågningar! Du kan alltid ta ett lån trots många uc förfrågningar eftersom våra långivare inte tar en kreditupplysning! 

Samla lån trots många uc

Det är tyvärr ännu inte möjligt att samla lån trots många uc förfrågningar, vi har inte kunnat hitta långivare som erbjuder stora lån utan uc. Du kan låna 10000 utan uc och upp till 30.000 kr utan uc. Vi kommer självklart uppdatera så snart vi hittar partners som erbjuder att samla lån trots många uc förfrågningar. 

Smslån utan UC

Sms lån utan kreditprövning, även om dessa lån inte direkt är som smslån eftersom räntan är rimlig för engångsskull så är konceptet lik den. Du kan låna pengar direkt, och kan låna pengar utan uc. Dessutom så kan du låna pengar snabbt. Och inte nog med det! Det är även möjligt att låna pengar utan uc och med betalningsanmärkning! 

Snabblån

Snabblån utan uc är helt enkelt fantastiska, du får låna pengar snabbt, billiga lån utan uc hittar du på House of Banks utan några problem. Om du vill ha mikrolån utan uc så kan du hitta några av dem på denna sida, där kan du också hitta snabblån. Snabb lån är till dig som ska ha lån nu. använd lånet till vad du än vill. Låna utan uc idag hos oss och få din kredit utan uc. 

Jämför innan du ansöker om lån utan UC

Även om detta lån är utan uc så är det extremt viktigt att fortfarande jämföra mellan de olika som erbjuds. Det finns fortfarande krav för dem som vill låna utan UC. Det finns t.ex. inkomst krav, om du har många andra skulder, om du har hög månadskostnad när det gäller t.ex. bostad, bil osv. Hur många barn du har i hemmet. Därför är det viktigt att läsa de olika krav innan du ansöker. Du kan fortfarande bli nekad ett lån utan UC på grund av kraven. Du ska dock inte bli sura på oss om du inte kan låna pengar utan uc. Du kan däremot alltid skriva till oss innan du ansöker om lån utan uc. På så vis kan vi göra jobbet åt dig och hitta ett lån där du blir godkänd, det enda du behöver göra är beskriva din nuvarande ekonomiska situation för oss. 

Lån utan upplysning

På denna sida kan du hitta lån utan upplysning, rättare sagt kreditupplysning. Upplysningen tas vanligtvis hos uc, men i andra fall hos andra kreditupplysnings företags. Problem är då att man kan se om du har många förfrågningar och dålig kredit. på min uc kan du alltid se hur saker och ting står till. Du kan också se vilka privatlån, snabblån, smålån eller kreditkort du har ansökt om och fått förfrågningar på. Minuc är ett bra verktyg för dig att ha tillgång till, så du kan samla all nödvändig information. Med det menar vi att du kanske har en bra kreditvärdighet som gör så att du kan ta ett privatlån istället för lån utan uc tack vare en enkel kreditupplysning. 

Låna utan uc och upplev fördelarna

Ja du läste rätt, fördelar! Med ett lån utan uc har du möjligheten att ha pengar nära till hands när du hamnar i en ekonomiskt svår situation och kan samtidigt förbättra din kreditvärdighet. Ja du gör inte något värre eller sämre när du tar ett lån utan uc. 

Samtidigt som du bygger upp din kreditvärdighet kan du njuta av pengarna du lånar. Mindre stress helt enkelt! Obs* Du kan inte samla lån utan uc. Men du kan däremot få lån utan uc med betalningsanmärkning och lån med betalningsanmärkning utan uc. Och även lån utan uc svar direkt. 

Kreditupplysning

Som vi förklarat tidigare så innehåller en kreditupplysning dina personuppgifter. Och baserat på den kan man vurdera din återbetalningsförmåga. Många företag finns det som har den information. Så som inkomst, aktiva förfrågningar osv. Men det är endast uc som sitter med information om du har en betalningsanmärkning eller ej. Det är därför vi erbjuder lån utan uc. Så om du inte har betalt en skuld hos kronofogden och sedan fått dig en betalningsanmärkning så behöver du inte oroa dig! Med våra lån utan uc vill långivare inte veta om du har anmärkning eller ej, de bryr sig inte om det. Det ser mer på din återbetalningsförmåga än din historia. 

House of Banks

Vi på House of Banks har valt att samarbeta med just dessa långivare när det gäller denna typ av lån, eftersom de är trygga och pålitliga. så du kan känna dig trygg när du tar ett lån utan uc med många förfrågningar. Vårt stora urval gör så att vi kan effektivt täcka våra kunders behov och önskemål. 

House of Banks sätter dig i fokus. Om du så vill ta ett sms lån utan uc, eller om du vill ha ett snabblån utan uc. Vi på House of Banks är här för att hjälpa dig. 

En du förmedlare du kan lita på

På knappt ett år har vi lyckats hjälpa tusentals kunder över hela världen. Detta har resulterat i att vi har tiotusentals nöjda kunder världen över! Och stolta är vi! Vi vill också hjälpa dig på samma sätt som vi hjälpt tusentals svenskar hitta det helt rätta lån. Om du ska på en resa, eller köpa en ny bil så har vi tillsammans med våra långivare lån till de allra bästa räntor! Här hittar du de allra bästa lån utan uc på marknaden. Jämför lån gratis och utan bindning tillsammans med House of Banks Sverige! 

Kreditvärdighet och lån utan UC?

Vad händer med min kreditvärdighet om jag lånar utan UC? Nu ska du veta att om du tar tar ett lån utan UC så är det faktiskt bra för din kreditvärdighet, ibland har man behov för ett lån och man har kanske redan svag kreditvärdighet. Då kan det vara bra att låna utan kreditupplysning. På så vis kan man få pengar och inte sänka sin kreditvärdighet något mer. Det kan dåligt om man inte sköter sin betalningar. Därför är det extra viktigt att endast låna vad man har behov för och inte mer. Du ska se över din ekonomi innan du lånar, så du kan vara säker på att du inte skuldsätter dig själv och sluta med anmärkningar och skulder hos kronofogden. 

kreditupplysningsföretag

När du ansöker om ett lån brukar långivare ta en kreditupplysning på dig. Detta är för att få information om dig för att sen kunna bedöma din betalningsförmåga. Långivare vill vara säkra på att de får deras pengar tillbaka. Enligt datainspektionen så finns följande uppgifter i en kreditupplysning: 

 • Identitetsuppgifter, så som namn, personnummer och adress. Och de hämtas från Statens personadressregister. 
 • Inkomst och innehav av fastighet. Dessa uppgifter hämtas från Skatteverket och fastighetstaxeringsregister. 
 • Betalningsanmärkningar, till exempel utslag i mål om betalningsföreläggande, restförda skatter och avgifter eller misslyckade utmätningsförsök. Sådana uppgifter hämtas från Kronofogdemyndigheten.

Du kan läsa mer här

Bisnode

Bisnode är ett kreditupplysningsföretag som bedrives i 18 olika länder. Bolaget grundades 1989. Deras kunder är oftast företag som behöver information för att fatta beslut om att bevilja lån eller krediter. 

Följande långivare använder sig av BisnodeSäker Finans, Everyday+, Monetti, Kortlån.se, Primal Capital, Ferratum Bank, Mobillån, Snabbfinans, Risicum, Kreditkontot.se, Nano Kredit, Lånbutiken.se, Credit Star, Kredit 365, Strandia Finans, Nano Flex, Kundfinans, Klara Lån och Extra Kredit.

Creditsafe

Aktuell information om privatpersoner och företag. Och precis som UC så har creditsafe deras egna scoring som också är baserad på inkomst, återbetalningsförmåga, anmärkningar och skulder. Creditsafe är ett norskt bolag som grundades i 1997. Den bedrives i 10 olika länder 

UC - Upplysningscentralen

Sveriges största kreditupplysningsföretag som samlar information från offentliga register kan de ge dig detaljerad data om privatpersoner och företag. UC grundades 1977 och stöds av storbankerna. Information om betalningsanmärkning sitter hos UC i 3 år från den dag den uppkom och varje kreditupplysning ligger kvar som en anteckning i 1 år från där den beställdes. 

Decidas

En modern och rätt så ny aktör på marknaden, år 2009 leverade de deras första kreditupplysning och sedan dess har de fortsatt vara aktiva på marknaden. Decidas erbjuder precis som UC och Creditsafe deras helt egna scoring system. 

Syna

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag, de är experter inom området och har tillgång till en stor mängd av data. De har arbetat oberoende med upplysningar sen 1947. Information uppdateras dagligen och Syna hämtar information från bl.a. Skatteverket, SCB, Sveriges Domstolar, Folkhälsomyndigheten, Bolagsverket, Kronofogden och Statens personadressregister. 

Kreditupplysning

Bara för att du ansöker om ett lån utan UC så betyder det inte att långivaren inte tar en kreditupplysning på dig hos ett annat företag. Men de olika företag har antingen tillgång till samma information eller mindre information än UC. Det betyder inte heller att du kommer nekas ett lån, eftersom vissa långivare accepterar anmärkning och svag kreditvärdighet. Men du ska vara uppmärksam på att det endast är UC som har information om hur många förfrågningar. Därför är lån utan UC bäst när man har gjort för många ansökningar på lån. UC är dem enda som lagrar den information i upp till 12 månader, så andra långivare kan se all aktivitet som tidigare långivare har gjort på dig. Oschysst? Ja och nej, då det kan rädda dig från att skuldsätta dig själv om det har blivit en vana att ansöka om en massa lån och samla smålån och krediter. Lån utan UC är helt enkelt till dem som har kontroll över deras ekonomi och dom vet vad det är de gör. Och lån utan UC är också till dem som är i akut behov av pengar men har svag eller dålig kreditvärdighet. Läs mer om de olika krav som våra långivare har här