För att kunna låna pengar genom Spargo Finans måste du vara minst 20 år gammal. Du kan då låna allt mellan 10.000 och 150.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och sätts individuellt. 

Spargo Finans erbjuder följande lån

Lånebelopp

10.000 - 150.000 Kr

Ränta

9,84% - 21,60%

Återbetalningstid

1 - 10 år

Min. ålder

20 år

Värt att veta

Spargo Finans krav

  • Åldergräns 20 år
  • Inga obetalda skulder hos kronofogden
  • Inga anmärkningar 

House of Banks är en partner som Spargo Finans samarbetar med. Hos Spargo har du möjlighet för att låna upp till 150.000 kr. Denna långivare är hyfsat ny på den svenska marknad, men det betyder inte att du oroa dig. Långivaren har haft stor succé på den danska marknad och just därför kan du nu hitta Spargo Finans i Sverige. House of Banks samarbetar endast med de långivare som anses vara pålitliga baserat på vad kunderna och konsumentverket säger. De långivare vi väljer är godkända, ärliga och följer lagen.

Spargo Finans ger dig..

Hos denna långivare kan du låna allt mellan 10.000 kr och 150.000 kr. Du blir erbjuden en återbetalningstid på upp till 10 år. Det ger dig massor av tid att betala tillbaka lånet, men du kan även lösa lånet i förtid kostnadsfritt. Spargo finans är dessutom snabba, du får svar inom 1 timme på din ansökning under deras öppettider. Detta är bra för dig som vill ha pengar snabbt, du får svar på om din ansökning är godkänd eller inte, eller om du ska skicka in dokument. 

Mer nytta

Denna långivare tar en kreditupplysning på dig hos UC. Spargo Finans vill inte vara en lånefälla, du ska ha bra ekonomi för att kunna låna pengar. Långivaren vill vara säker på att du ha råd att betala tillbaka vad du lånar. Därför finns det krav, så som en åldergräns på 20 år. Du får inte heller ha obetalda skulder hos kronofogden och du får inte heller sitta med anmärkningar. Allt detta är för dig, på så vis undviker du att skuldsätta dig själv. Räntan är hyfsat låg eftersom de endast beviljar lån till dem som har goda möjligheter för att återbetala lånet. Oavsett vad så sätts räntan individuellt, eftersom inkomst varierar från person till person. Och inkomsten påverkar återbetalningsförmågan.