Låna trots betalningsanmärkning

Jämför och hitta det rätta lån för dig idag 

Lånebelopp

5000 - 600 000 kr

Ränta

2,95-26,05%

återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

Exempel: * Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,64% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,79%. Totalt belopp att betala: 127 764 kr. Månads­­kostnad: 1 183 kr fördelat på 108 betalningstillfällen.

Lånebelopp

10 000 - 600 000 Kr

Ränta

Individuell

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad : 127 764 kr eller 1 183 kr/månad fördelat på 108 månader.

Lånebelopp

5000 - 25 000 Kr

Ränta

29,4%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

*Årsräntan är f.n. 26,05 % och beräknas på låneskulden den sista varje kalendermånad. Räntan läggs till låneskulden genom kapitalisering per den sista varje månad. Den effektiva räntan är f.n. 29,4 %. Ränteändringar kan ske p.g.a. kreditpolitiska beslut, ändrade upplåningskostnader eller andra förändringar i kostnadsläget som Cashbuddy inte råder över. Räntan, som är avdragsgill i din deklaration, är den enda kostnad som tillkommer på ett lån utöver amortering.

Lånebelopp

10 000 - 30 000 Kr

Ränta

3,95 - 12,95%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

*Individuell ränta är för närvarande 3,95−12,95 %. Inga avgifter när du ansöker online. Lånebelopp på 100 000 kr med återbetalningstid på 7 år ger en effektiv ränta på 4,02−13,75 % (dec. 2018), och månadsbetalning på 1365−1817 kr. Totalt belopp att betala blir då 114 622−152 564 kr (dec. 2018).

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

3,29 - 29,17 %

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. Ålder

18 År

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

*Ränteex.: Annuitetslån 15 år, 250 000:-, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 374 167:-, kostnad 2 079:-/mån (180 avbet.). Räntor 170920.

Lånebelopp

2000 - 20 000 kr

Ränta

39%

Återbetalningstid

1 år

Min. ålder

18 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

Exempel: Kontokredit med nominell ränta 39%, uppläggningsavgift 350 kr, uttagsavgift 50 kr och aviavgift 45 kr. Lägsta månadsbelopp 250 kr. Prisexempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 21 359 kr (1 780 kr per månad). Effektiv årsränta: 56,7%. Det här är en högkostnadskredit. Notera att sen betalning kan orsaka skuldsättning. Behöver du hjälp kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

Våra betalningsanmärkning lån

Vi har valt att inkludera lån som beviljas trots betalningsanmärkning, eftersom alla anmärkningar är olika. Att låna med betalningsanmärkning kan resultera i en högre ränta. Men detta beror även på återbetalningstiden, inkomst, kreditvärdighet osv. Innan ni tar ut ett lån från en långivare är det viktigt att se noga över privatekonomin.  Vi ansvarar inte för eventuella finansiella problem. Vi är här för att rådgiva och vägleda. Lån med svag kreditvärdighet erbjuds också på vår hemsida. 

Varför får jag inte ta ett vanligt privatlån?

Om du har en anmärkning eller flera, så tycker inte långivare att du är en pålitlig låntagare. Dom tycker inte att du har möjlighet för att sköta dina betalningar, och därför vill dom inte låna dig pengar. Medan andra långivare bedömer din privatekonomi på ett annat sätt, de ser på helheten. Så du får en chans som alla andra. Kanske inte samma summa som de andra får låna, du ska ju också bevisa att du kan betala tillbaka pengarna. Men du kan bygga upp tilliten hos dessa långivare som ger dig en chans. 

Vad är betalningsanmärkning?

Inkasso

När du inte betalar dina räkningar i tid, kommer ett inkassoföretag in och kräver en betalning, andra avgifter tillkommer oftast.

Kronofogden

Du hamnar hos kronofogden när du inte sköter dina betalningar till inkasso. Du kan riskera att få betalningsanmärkning om du inte sköter dina betalningar hos kronofogden. 

Betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning är det som händer när du inte betalar dina räkningar i tid. En betalningsanmärkning får du när du inte betalar inkassokrav och sedan hamnar hos kronofogden. Du får med garanti betalningsanmärkning när du inte betalar din aktiva skuld hos kronofogden. Det är en anmärkning hos ett kreditupplysning företag så som UC, bisnode osv. Som gör så du inte får låna pengar eller köpa något på delbetalning.

Lån med betalningsanmärkning

Du kanske inte har ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden men du har fortfarande en anmärkning. Betalningsanmärkning sitter du med i 12 månader. Till dess är du verkligen begränsad. Du kan inte handla på delbetalning, du kan inte skaffa ett abonnemang eller skaffa nya lån och kreditkort. Men tack vare snälla långivare är det nu möjligt att ta ett lån. Eftersom summan är låg och långivaren ser mer på din framtida återbetalningsförmåga kan du nu låna pengar. Schysst visst? 

Varför du bör stressa mindre om betalningsanmärkning

Först och främst så behöver du ta reda på om du ens har anmärkning, och sedan ta reda på när de går ut. Detta kan du göra med hjälp av UC. Tack vare dem kan du nu ta en kreditupplysning på dig själv. Och en kreditupplysning på sig själv kommer inte ha ena negativ påverkan. Så snart du fått all information av UC så är du mer än halvvägs till att fixa din privatekonomi. Nu vet du exakt när både förfrågningar och anmärkningar går ut, nu vet du också ditt kreditbetyg samt vem som tagit kreditupplysning på dig och när. Detta ger dig en fördelaktig position, du kan nu förbättra ditt kreditbetyg genom att inte ansöka om lån som tar en kreditupplysning. Du kan istället ansöka om lån utan UCSå länge du följer stegen mot en förbättrad ekonomi så behöver du inte stress mer. 

Låna med betalningsanmärkning

Att skaffa ett lån med betalningsanmärkning är inga problem tillsammans med House of Banks. Du kan skaffa snabblån med betalningsanmärkning. Låna pengar snabbt med betalningsanmärkning för att dessa långivare tror på dig och vågar ge dig en chans när ingen annan vill. 

Smslån med betalningsanmärkning

Smslån med betalningsanmärkning kan du få både här och genom att låna utan uc. Tillsammans med House of Banks kan du alltid låna med betalningsanmärkning utan uc. Du kan ta lån trots betalningsanmärkning svar direkt hos House of Banks. Här kan du låna pengar med betalningsanmärkning och kronofogden. Du kan också låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet. 

Snabblån med betalningsanmärkning

Snabblån är här för att göra ditt liv enklare, om du ska ha pengar här och nu så har du kommit till rätt plats. Snabblån är snabba eftersom de inte kräver så mycket av dig. De är vanligtvis utan uc. Vilket gör att lån beviljas trots betalningsanmärkning. Så idag kan du låna med betalningsanmärkning för att långivare har blivit snälla och vill erbjuda dig mer än förr allt på grund av bankerna som vägrar ge dig en chans. 

Vad kan du göra hos House of Banks

Här kan du ta ett lån med anmärkning. Om du behöver låna pengar för att kunna betala en räkning i tid, eller om du ska resa men har inte tillräckligt med pengar och sitter med anmärkning. Så kan du med hjälp av House of Banks ta ett lån med betalningsanmärkning. 

Varför får jag inte låna?

Ibland kan det bero på att du har anmärkning du inte är medveten om. Eller så kan det vara att du har många förfrågningar. Detta kan påverka dig extremt negativt. Det förhindrar dig från att låna. Men med våra smarta erbjudanden kan du låna trots anmärkning. Betalningsanmärkning är inte ett hinder längre! 

Hur vet jag om jag har anmärkning?

Du kan se om du sitter med en anmärkning eller fler genom att logga in på minuc. Om du inte har ett konto där så kan du enkelt skaffa ett här

Vad händer om jag lånar trots anmärkning?

Du får ett lån men en kreditupplysning tas också i vissa fall. Men det kommer inte påverka dig så mycket, inte mer än att du får en förfrågan hos UC eller bisnode osv. Men det som händer är att du får ett lite dyrare lån än vanligt eftersom långivaren har högre krav och högre ränta när man har anmärkning och ska lån. Betalningsanmärkning är inte något att skoja om. Långivare har höga krav på vem som får låna även om de accepterar betalningsanmärkning, detta är för att de inte vill sätta någon i skuld, man ska kunna betala tillbaka det man lånar och inte hamna i en ekonomiskt svår situation. Långivare vill såklart ha deras pengar tillbaka och du vill inte sitta där och inte kunna betala tillbaka. Att låna trots betalningsanmärkning är möjligt om du har bra inkomst, bra kreditvärdighet, kanske du endast sitter med anmärkning och inte många förfrågningar hos UC. Du har sällan missat räkningar och kan visa att du har en bra återbetalningsförmåga, när dina utgifter är lägre än dina intäkter. 

Lån med betalningsanmärkning

Låna med aktiv skuld hos kronofogden är inte möjligt, men du kan läsa mer om vad du kan istället göra här. så länge du har betalt av dina skulder hos kronofogden så kan du ansöka om lån via de långivare vi har på hemsidan. Du blir av med din anmärkning inom ett par månader till ett år. Och efter det kan du ansöka om ett vanligt privatlån. Till dess får du ta andra typer av lån, så som lån utan UC och lån med betalningsanmärkning. Du kan läsa mer om våra olika långivare här

Vad betyder betalningsanmärkning?

Att ha en anmärkning eller flera betyder att du har haft en skuld hos kronofogden men att du nu har betalt den av. Och du är inte skyldig kronofogden något mer. En anmärkning kommer du har i 12 månader sen försvinner den. Har du däremot flera anmärkningar så kommer du först kunna ansöka om lån när alla har gått ut. Och vi har en långivare som accepterar upp till 12 anmärkningar. Ingen panik är där men det är viktigt att inte låna mer än vad man har behov för. Och att endast låna om det är nödvändigt. 

När försvinner betalningsanmärkning?

En anmärkning försvinner efter 12 månader. Du kan först ansöka om vanliga privatlån när alla anmärkningar är borta. Till dess kan du ha upp till 12 betalningsanmärkningar och fortfarande få ett lån. Det är svårt men de ska vara minst 6 månader gamla före du får ditt lån godkänt. Det är viktigt att läsa om de olika krav dessa långivare har innan du lånar. 

Frågor och svar

Kan jag låna med betalningsanmärkning? 

 • Ja, det kan du. Men det är viktigt att först at reda på alla krav som långivaren har innan du ansöker. Vissa långivare accepterar upp till 12 anmärkningar och de får minst vara 6 månader gamla. 

Låna med betalningsanmärkning och kronofogden? 

 • Du kommer inte få lån beviljat om du har aktiv skuld hos kronofogden. 

Hur länge finns anmärkning kvar hos kronofogden? 

 • Betalningsanmärkning har man i 3 år. UC har information om din anmärkning och förfrågningar. Genom att ta en kreditupplysning på dig själv kan du se när allting går ut och så kan du ansöka om lån på nytt igen. 

Kommer jag få sms lån med anmärkning? 

 • Ja det kan du, men först ska du ta reda på de andra krav som långivaren har innan du ansöker. 

Kan jag få hjälp med skulder privatperson? 

 • Om du vill samla lån så kan du hitta våra samlingslån här. Du kan även kontakta långivaren direkt och så hjälper dom dig med det samma. 

Är det gratis att jämföra lån hos er? 

 • Du kan jämföra lån helt gratis och även motta erbjudanden utan bindning och rådgivning kostnadsfritt. 

Låna med betalningsanmärkning och skulder? 

 • Att låna med betalningsanmærkning och andra skulder är möjligt, men du anses ha svag kreditvärdighet på grund av detta. Det är viktigt att du förbättra din överblick när det gäller din ekonomi. 

Lånebelopp

10 000 - 600 000 Kr

Ränta

3,01 - 22,59%

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

 • Paga solo por lo que uses
 • Perfecta para imprevistos
 • Rápida y cómoda

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad : 127 764 kr eller 1 183 kr/månad fördelat på 108 månader.