Låna trots betalningsanmärkning

Jämför och hitta det rätta lån trots betalningsanmärkning för dig idag 

Lånebelopp

10.000 - 70.000 Kr

Ränta

29%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

18 år

Representativt exempel: Räntan är fast. För ett lån på 40.000 SEK med en 4-årig löptid är den nominella räntan 25.77%. Uppläggningsavgift: 0 kr. Årlig avgift: 0 kr. Månadsavgift: 0 kr. Den effektiva räntan är 29%. Det totala återbetalningsbeloppet: 64,488.96 kr. Månadsbetalning: 1,343.52 kr fördelat på 48 återbetalningar.

Mer information om Cash Buddy  hittar du under långivare eller genom att följa länken: Cash Buddy

Lånebelopp

10.000 - 600.000 Kr

Ränta

2,99 - 22,59%

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad : 127 764 kr eller 1 183 kr/månad fördelat på 108 månader.

Mer information om Sambla hittar du under långivare eller genom att följa länken: Sambla

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

Individuell

Återbetalningstid

1-18 år

Min. ålder

18 år

*Lån exempel: Annuitetslån 18 år, 5.000 kr, rörlig ränta  11.75 % (start-/avi avg. 0:-) ger eff. ränta 12.4 %, tot. belopp 12.043 kr, kostnad 56 kr/mån (216 avbet.). Räntor 170920. Individuell ränta 2,95–29,5 % (effektiv ränta 2,99–33,83 %).

Mer information om Next Finance hittar du under långivare eller genom att följa länken: Next Finance

Lånebelopp

5.000 - 600.000 kr

Ränta

2,95 - 26,05%

återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,64% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,79%. Totalt belopp att betala: 127 764 kr. Månads­­kostnad: 1 183 kr fördelat på 108 betalningstillfällen.

Mer information om Advisa hittar du under långivare eller genom att följa länken: Advisa

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

3,29 - 29,17 %

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. Ålder

18 År

*Lån exempel.: Annuitetslån 15 år, 250 000:-, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 374 167:-, kostnad 2 079:-/mån (180 avbet.). Räntor 170920.

Mer information om Lån för alla hittar du under långivare eller genom att följa länken: Lån för alla

Lånebelopp

5.000 - 25.000 Kr.

Ränta

29,4%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

*Årsräntan är f.n. 26,05 % och beräknas på låneskulden den sista varje kalendermånad. Räntan läggs till låneskulden genom kapitalisering per den sista varje månad. Den effektiva räntan är f.n. 29,4 %. Ränteändringar kan ske p.g.a. kredit politiska beslut, ändrade upplåningskostnader eller andra förändringar i kostnadsläget som Cash buddy inte råder över. Räntan, som är avdragsgill i din deklaration, är den enda kostnad som tillkommer på ett lån utöver amortering.

Mer information om Cash Buddy  hittar du under långivare eller genom att följa länken: Cash Buddy

Lånebelopp

2.000 - 20.000 kr

Ränta

39%

Återbetalningstid

1 år

Min. ålder

18 år

*Exempel: Kontokredit med nominell ränta 39%, uppläggningsavgift 350 kr, uttagsavgift 50 kr och aviavgift 45 kr. Lägsta månadsbelopp 250 kr. Prisexempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 21 359 kr (1 780 kr per månad). Effektiv årsränta: 56,7%. Det här är en hög kostnadskredit. Notera att sen betalning kan orsaka skuldsättning. Behöver du hjälp kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

Mer information om Monetti hittar du under långivare eller genom att följa länken: Monetti

Lånebelopp

10.000 - 30.000 Kr

Ränta

3,95 - 12,95%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

Mer information om Smspengar hittar du under långivare eller genom att följa länken: Slantar.nu 

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Våra betalningsanmärkning lån

Vi har valt att inkludera lån på trots av betalningsanmärkning, eftersom alla anmärkningar är olika. Att låna med betalningsanmärkning kan resultera i en högre ränta. Men detta beror även på återbetalningstiden, inkomst, kreditvärdighet osv. Innan ni tar ut ett lån från en långivare är det viktigt att se noga över privatekonomin.  Vi ansvarar inte för eventuella finansiella problem. Vi är här för att rådgiva och vägleda. Lån med svag kreditvärdighet erbjuds också på vår hemsida. 

Varför får jag inte ta ett vanligt privatlån?

Om du har en anmärkning eller fler, så tycker långivare att du inte är pålitlig. Dom tycker inte att du har möjlighet för att sköta dina betalningar, och därför vill dom inte låna dig pengar. Medan andra långivare bedömer din privatekonomi på ett helt annat sätt, och ser på helheten. De bedömer din återbetalningsförmåga utifrån framtiden som synpunkt. På så vis får du en chans som alla andra. Du får kanske inte låna samma summa som de andra får låna, då du också ska kunna bevisa att du kan betala tillbaka pengarna. Men du kan bygga upp tilliten hos dessa långivare som ger dig en chans. Detta bidrar till en lägre ränta när du sköter dina betalningar och möjlighet att låna till en ännu lägre ränta nästa gång du ska låna igen, som du ansöker hos samma långivare. 

Vad är betalningsanmärkning?

Inkasso

När du inte betalar dina räkningar i tid, kommer ett inkasso företag in och kräver en betalning, oftast tillkommer andra avgifter. När man får ett inkassokrav betyder det att man har fått en betalningsanmärkning. 

Kronofogden

Du hamnar hos kronofogden när du inte sköter dina betalningar till inkasso. Du kan riskera att få betalningsanmärkning om du inte sköter dina betalningar hos kronofogden. 

Betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning är det som händer när du inte betalar dina räkningar i tid. En betalningsanmärkning får du när du inte betalar inkassokrav och sedan hamnar hos kronofogden. Du får med garanti betalningsanmärkning när du inte betalar din aktiva skuld hos kronofogden. Det är en anmärkning hos ett kreditupplysning företag så som UC, bisnode osv. När du får en betalningsanmärkning vill det bli svårare att få igenom ett banklån eller handla på delbetalning. Med det sagt så betyder det inte att det inte är helt omöjligt. Allt beror på situationen och valet ligger som sagt hos långivaren. 

Lån med betalningsanmärkning

Du kanske inte har ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden men du har fortfarande en anmärkning. Betalningsanmärkning sitter du med i 3 år. Till dess är du verkligen begränsad. Du kan inte handla på delbetalning, du kan inte skaffa ett abonnemang eller skaffa nya lån och kreditkort. Men tack vare snälla långivare är det nu möjligt att ta ett lån. Summan är låg och långivaren ser mer på din framtida återbetalningsförmåga. 

Att låna med betalningsanmärkning

Det finns många möjligheter för dig som vill låna med betalningsanmärkning, så du ska inte oroa dig. Genom att använda dig av vår 100% gratis jämförelsetjänst, kan du stressa mindre eftersom vi har samlat det hela på en plats. Du behöver inte ens lämna hemsidan för att läsa om kraven som dessa långivare har. Du kan även få sms lån med betalningsanmärkning och direkt utbetalning om du läser mer om de olika långivare. Vi valde att göra det mycket enklare för dig genom att samla det hela här

Varför du bör stressa mindre om betalningsanmärkning

Först och främst så behöver du ta reda på om du ens har en anmärkning, och sedan ta reda på när de går ut. Detta kan du göra med hjälp av UC. Tack vare dem kan du nu ta en kreditupplysning på dig själv. Och en kreditupplysning på sig själv kommer inte ha en negativ påverkan. Så snart du fått all information av UC så är du mer än halvvägs påväg till att fixa din privatekonomi. Nu vet du exakt när både förfrågningar och anmärkningar går ut, du vet också ditt kreditbetyg samt vem som tagit kreditupplysning på dig och när dom har gjort detta. Detta ger dig en fördelaktig position, du kan nu förbättra ditt kreditbetyg genom att inte ansöka om lån som tar en kreditupplysning. Du kan istället ansöka om lån utan UCSå länge du följer stegen mot en förbättrad ekonomi så behöver du inte stress mer. 

Låna med betalningsanmärkning

Du får först en anmärkning när du inte har kunnat betala av din skuld i tid. Att skaffa ett lån med betalningsanmärkning är inga problem tillsammans med House of Banks. Du kan skaffa snabblån med betalningsanmärkning. Låna pengar snabbt med betalningsanmärkning för att dessa långivare tror på dig och vågar ge dig en chans när ingen annan vill. Du kan låna med många anmärkning och helt upp till 12 betalningsanmärkningar, våra långivare är verkligen schyssta. 

Smslån med betalningsanmärkning och skulder

Smslån med betalningsanmärkning kan du få både här och genom att låna utan UC. Tillsammans med House of Banks kan du alltid låna med betalningsanmärkning utan uc. Lån trots betalningsanmärkning svarar direkt också. Du kan även låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet. 

Snabblån med betalningsanmärkning

Snabblån är här för att göra ditt liv enklare, om du ska ha pengar här och nu så har du kommit till rätt plats. Snabblån är snabba eftersom de inte kräver så mycket av dig. De är vanligtvis utan UC. Vilket gör att lån beviljas trots betalningsanmärkning. Så idag kan du låna med betalningsanmärkning för att långivare har blivit snälla och vill erbjuda dig mer än förr allt på grund av bankerna som vägrar ge dig en chans. 

Vad kan du göra hos House of Banks

Här kan du ta ett lån med anmärkning. Om du behöver låna pengar för att kunna betala en räkning i tid, eller om du ska resa men har inte tillräckligt med pengar och sitter med anmärkning. Så kan du med hjälp av House of Banks ta ett lån med betalningsanmärkning. 

Varför får jag inte låna?

Ibland kan det bero på att du har anmärkning du inte är medveten om. Eller så kan det vara att du har många förfrågningar. Detta kan påverka dig extremt negativt. Det förhindrar dig från att låna. Men med våra smarta erbjudanden kan du låna trots anmärkning. Betalningsanmärkning är inte ett hinder längre! 

Hur vet jag om jag har anmärkning?

Du kan se om du sitter med en anmärkning eller fler genom att logga in på minuc. Om du inte har ett konto där så kan du enkelt skaffa ett här

Vad händer om jag lånar trots anmärkning?

Du får ett lån men en kreditupplysning tas också i vissa fall. Dock vill detta inte påverka dig så mycket, inte mer än att du får en förfrågan hos UC eller bisnode osv. Men det som händer är att du får ett lite dyrare lån än vanligt eftersom långivaren har högre krav och högre ränta när man har anmärkning och ska lån. Betalningsanmärkning är inte något att skoja om. Långivare har höga krav på vem som får låna även om de accepterar betalningsanmärkning, detta är för att de inte vill sätta någon i skuld, man ska kunna betala tillbaka det man lånar och inte hamna i en ekonomiskt svår situation. 

Långivare och anmärkning

Långivare vill såklart ha deras pengar tillbaka och du vill inte sitta där och inte kunna betala tillbaka. Att låna trots betalningsanmärkning är möjligt om du har bra inkomst, bra kreditvärdighet, kanske du endast sitter med anmärkning och inte många förfrågningar hos UC. Du har sällan missat räkningar och kan visa att du har en bra återbetalningsförmåga, när dina utgifter är lägre än dina intäkter. 

Snabblån trots betalningsanmärkning

Att utforska våra erbjudanden och långivare gör det enklare för dig när du ska låna. Speciellt om du ska ha smslån med betalningsanmärkning och skulder. Det kan reducera din chans att få ett lån, men just därför är det alltid smartare att ha en medsökande. Att få lån trots betalningsanmärkning är inget problem här, du jämför och ansöker direkt. Du kan även ansöka om privatlån med betalningsanmärkning

Lån med betalningsanmärkning

Låna med aktiv skuld hos kronofogden är inte möjligt, men du kan läsa mer om vad du kan istället göra här. Så länge du har betalt av dina skulder hos kronofogden så kan du ansöka om lån via de långivare vi har på hemsidan. Du blir av med din anmärkning inom ett par månader upp till ett år. Och efter det kan du ansöka om ett vanligt privatlån. Till dess får du ta andra typer av lån, så som lån utan UC och lån med betalningsanmärkning. Du kan läsa mer om våra olika långivare här

Vad betyder betalningsanmärkning?

Att ha en anmärkning eller flera betyder att du har haft en skuld hos kronofogden men att du nu har betalt den av. Och du är inte skyldig kronofogden något mer. En anmärkning kommer du att ha i 12 månader, intill den försvinner.  Har du däremot fler anmärkningar så kommer du först att kunna ansöka om lån när alla har gått ut. Och vi har en långivare som accepterar upp till 12 anmärkningar. Ingen panik, det är dock bara viktigt att inte låna mer än vad man har behov för.  Och att endast låna om det är nödvändigt. 

När försvinner betalningsanmärkning?

En anmärkning försvinner efter 3 år. Du kan först ansöka om vanliga privatlån när alla anmärkningar är borta. Till dess kan du ha upp till 12 betalningsanmärkningar och fortfarande få ett lån. Det är svårt men du kan fortfarande få ett lån om du har 6 månader kvar och sedan går anmärkning ut. Det är viktigt att läsa om de olika krav dessa långivare har innan du lånar. 

Frågor och svar

Kan jag låna med betalningsanmärkning? 

  • Ja, det kan du. Men det är viktigt att först at reda på alla krav som långivaren har innan du ansöker. Vissa långivare accepterar upp till 12 anmärkningar och de får minst vara 6 månader gamla. 

Låna med betalningsanmärkning och kronofogden? 

  • Du kommer inte få lån beviljat om du har aktiv skuld hos kronofogden. 

Hur länge finns anmärkning kvar hos kronofogden? 

  • Betalningsanmärkning har man i 3 år. UC har information om din anmärkning och förfrågningar. Genom att ta en kreditupplysning på dig själv kan du se när allting går ut och så kan du ansöka om lån på nytt igen. 

Kommer jag få sms lån med anmärkning? 

  • Ja det kan du, men först ska du ta reda på de andra krav som långivaren har innan du ansöker. 

Kan jag få hjälp med skulder privatperson? 

  • Om du vill samla lån så kan du hitta våra samlingslån här. Du kan även kontakta långivaren direkt och så hjälper dom dig med det samma. 

Är det gratis att jämföra lån hos er? 

  • Du kan jämföra lån helt gratis och även motta erbjudanden utan bindning och rådgivning – helt kostnadsfritt!

Låna med betalningsanmärkning och skulder? 

  • Att låna med betalningsanmärkning och andra skulder är möjligt, men du anses ha svag kreditvärdighet på grund av detta. Det är viktigt att du förbättrar ditt överblick när det gäller din ekonomi. 

Med eller utan anmärkning

På denna sida hittar du många långivare, hos dessa kan du låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet. Att låna utan säkerhet betyder att du inte behöver sätta din egendom i pant. Och med detta betyder det att du inte ska ha en bil, bostad eller båt som säkerhet för dig, om du inte kan betala tillbaka lånet. Detta är smart om du har bra och stabil ekonomi. Du ska vara säker på att du inte skuldsätter dig själv, för då kan du riskera att få en anmärkning och även hamna hos kronofogden. Det vet vi att du inte vill. För då kan du inte låna pengar med betalningsanmärkning och kronofogden. Det är omöjligt och då ska man vända sig till en pantbank istället. Detta kan du läsa mer om här

Låna med betalningsanmärkning utan UC

Vissa av dessa långivare som du hittar på denna sida beviljar lån med betalningsanmärkning utan UC men du ska först läsa mer om dem innan du ansöker. Så du kan vara helt säker och inte riskerar flera förfrågningar. Vi har samlat alla krav samt fördelar och nackdelar för att göra det enklare för dig att ta reda på mer. Du kan hitta all denna information här.  Glöm inte! Det är möjligt att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Snabblån trots betalningsanmärkning

Eftersom vi inte alltid kan garantera vem som får lån, så ber vi dig att se över din ekonomi innan du lånar. Du ska inte ge dig in på nya ansökningar om du inte är säker på ett eller annat sätt om att du kan få lånet beviljat. Våra långivare erbjuder snabblån trots betalningsanmärkning. Lån med anmärkning blir mindre och mindre populärt eftersom svenskar har börjat förbättra deras ekonomi. Men snabblån trots betalningsanmärkning söker fortfarande många efter.  

Snabblån trots betalningsanmärkning

Svenska hushåll har mindre skulder, vilket har gjort att långivare och myndigheterna har skärpt reglerna. Nu får inte vem som helst låna pengar längre, och myndigheterna griper in så snart man hamnar i en dålig ekonomisk situation. Man ska våga be om hjälp och stolthet är inget att ha, på grund av hur det påverkar din ekonomi negativt. Skäms inte över att be om hjälp! Det visar styrka och mod, det är bättre än att skuldsätta sig själv! 

Låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Ja du läste rätt, med våra blanco lån kan du alltid få ditt privata lån utan säkerhet. Och i många av dessa fall kan du även få detta lån trots anmärkning. Betalningsanmärkning är inte längre ett hinder. Eftersom du har betalt av din skuld hos kronofogden så ska du inte behöva sitta i skiten mer helt enkelt. Vi på House of Banks kan tillsammans med våra fantastiska långivare göra ditt liv enklare. Ta med på den underbara resa och upptäck själv att det inte behöver vara dyrt eller komplicerat att få sig ett lån.