Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden - House of Banks
låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden

Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden

Kronofogden. Det betyder inte att det är hopplöst.

Sitter du med aktiv skuld hos kronofogden? Men behöver låna pengar? Kanske t.o.m låna pengar snabbt? Du har kommit till rätt plats. Här kommer du kunna läsa om hur du kan låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden! 

Här är en beskrivning på vad som händer när ditt ärande hamnar hos kronofogden. Har du redan gått genom processen och inte betalt din skuld hos kronofogden och sitter med betalningsanmärkning så kan du hitta våra lån trots betalningsanmärkning här. Där kan du få låna pengar trots anmärkning. Om du däremot har en aktiv skuld hos kronofogden och vill låna pengar så kan du läsa vidare. 

Lånebelopp

5.000 - 600.000 kr

Ränta

2,95 - 26,05%

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

 • Flera långivare på en plats
 • Lån trots betalningsanmärkning
 • Samla lån

* Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,64% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,79%. Totalt belopp att betala: 127 764 kr. Månads­­kostnad: 1 183 kr fördelat på 108 betalningstillfällen.

Mer information om Advisa hittar du under långivare eller genom att följa länken: Advisa

Lånebelopp

10.000 - 600.000 Kr

Ränta

2,90 - 29,90%

Återbetalningstid

1-18 år

Min. ålder

18 år

 • Lån trots betalningsanmärkning
 • Endast 1 UC
 • Individuell ränta

*Lån exempel: 100.000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 4,96%. Kostnad 1881 kr/mån. Totalt: 112.860 kr. 

Mer information om Consector hittar du under långivare eller genom att följa länken: Consector

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

3,01 - 29,27%

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. ålder

18 år

 • Jämför lån direkt
 • Gratis och endast en UC
 • Hög beviljandegrad

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad : 127 764 kr eller 1 183 kr/månad fördelat på 108 månader

Mer information om Sambla hittar du under långivare eller genom att följa länken: Sambla

Pengar snabbt - få klick

Vi vill nu introducera dig till ett rätt så gamalt koncept som har nu blivit populärt igen! Du kan med hjälp av dina ägodelar blir både rik och skuldfri! Och nej det låter inte för bra för att vara sant eftersom detta har pågått i riktigt lång tid. Så om du vill låna med aktiv skuld hos kronofogden så är detta svaret. Om du känner att du hellre vill se ditt kreditbetyg först så kan du hoppa vidare till våra verktyg

Vad är Sefina Pantbank?

Hos Sefina Pantbank kan du skicka in dina föremål och få dem värderade och sedan få ett lån utbetalt. Du kan även besöka butiken och få det hela gjort på plats. Du ska docka registrera dig online först. Detta är bra till dig som har aktiv skuld hos kronofogden men behöver låna pengar. Ditt lån betalas automatiskt tillbaka när dina föremål säljs. 

varför är Sefina Pantbank ditt bästa alternativ?

Du kanske tycker det är dumt att du ska sälja dina föremål, men tänk så här. Ju snabbare du blir skuldfri desto snabbare du kan börja slappna av igen och få mer kontroll över din ekonomi. Så snart du blir av med den skuld du har hos kronofogden kan du börja om ditt liv på nytt, det är en fräsch start för dig. 

Du ska inte tänka på materiella ting som något viktigt, föremål kan inte ge dig den lycka och avslappning du har behov för så som ett skuldfritt liv. Detta är den enda lösning som finns där ute eftersom många långivare vägrar bevilja lån om man sitter med aktiv skuld hos kronofogden. Så snart du är skuldfri kommer du kunna ansöka om privatlån eller samla dina andra lån och krediter på en plats. 

27 thoughts on “Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden”

 1. Riitta Betgström

  Jag har skuld kronofogden 33000kr .utmätning lön varje mån.4800kr men de ta ingen slut .jag betala bara ränta varje månade ..har ni möjlighet att hjälpa mig ?

 2. Britt-Marie Österberg

  Jag behöver låna 20000 men har skuld hos kronofogden,dom drar pengar från mitt lönekonto varje månad. Finns det någon bank som lånar ut än då.

   1. Dania Vandborg

    Hej,
    Tack för din kommentar, har man ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden så kan man inte låna. Man kan endast låna trots betalningsanmärkning om man inte har ett aktivt saldo.
    Vänliga hälsningar,
    House of Banks

 3. Patrik.almqvist

  Hej har skuldsaldo på ca 550000kr som är mer än 12 år gammla hade rn endkild firma som givk i kånken men enskild betyder ju att jag nu har skulden
  Undrar får man låna för att helt lösa kronofogden trots de höga belopp
  Önskar svar

    1. Dania Vandborg

     Hej,

     Tack för din fråga.
     Våra långivare beviljar inte lån när man har aktiv skuld hos kronofogden.
     Jag är ledsen men det är inte möjligt.

     Vänliga hälsningar,
     House of Banks Sverige

 4. anna henriksson

  hej
  pga min make ej skötte ekonomin har jag massa anmärkningar och aktiv skuld som är för stor för att bli avbetald på många år
  och tycker det är såå fel av er att påstå serafina är svaret på mina böner om att låna pengar, för jag försökte med en egitarr värd över åtta tusen och de erbjöd mej tre hundra kronor!!! MENAR ni jag kommer komma ifatt mitt tvåhundratusen skuldsaldo hos kronofogden genom att sälja dyra saker till serafina panten och om så jag kommer med grejer för tjugotusen så lär jag inte gå ifrån serafina med mer än en tusenlapp i fickan!? jag är så trött, för jag har ingen som kan gå i borgen, krofogden drar inte något så jag har lätt råd med lån som kostar en tusenlapp i månaden och då hade jag kunnat laga mina tänder och köpa en bil….men jag är som spetälsk överallt och trots ledvärk etc tvingas gå och bära matkassar etc och har inte ens en mobil som funkar normalt den är en gammal för jag har ju spetälska så får inga abbonemang och bostad?????? jag betalar över åtta tusen i hyra, för jag får inte lån på tvåhundra tusen till ett hus som hade kostat en tredjedel av vad jag kastar ut varje månad nu. min make betalade självfallet SINA räkningar och är fri från skulder etc så han tog ju huset, bilen allt. och jag har noll framtid för om ingen magisk fe kommer och ger mej möjlighet till ett lån så jag kan komma upp ur rännstenen igen, fixa en mobil så man kan ringa ha en bil så man kan titta på billigare boenden utåt, nu har jag förlorat tre bostäder pga det inte gick låna bil nånstans och de låg nån mil utåt….. ni lånegivare,,,,mer era regler kunde lika gärna ha en ättestupa för oss “odugliga” med anmärkningar och aktiva skulder för vi får ändå inte delta i det liv ni lever… vi får inte nånting alls. försök skaffa hyreslägenhet med skuldsaldo som jag….nej nej jag har tvingats bo i över tre år nu i denna lägenhet med den enorma hyran pga INGEN vill ens ge mej en chans som hyresgäst. vad är meningen med livet för mig? å så skymfen med att en pantbank som rånar folk vore nån lösning?! va? riktigt fult att ta upp det alternativet.
  häls en frustrerad anna

  1. Dania Vandborg

   Hej,

   Man kan inte låna med aktiv skuld hos kronofogden.

   Vänliga hälsningar,

   House of Banks Sverige

 5. Hej, har ungefär 70.80.tusun kr, skuld, har kontakt med kronofogden det finns inte någon skuld då får jag låna pengar för att betala mina skolder.

 6. Milly Katabalwa

  Hej jag har en skuldsanering som jag är snart klar med men kan ändå inte låna pengar har fast jobb och allt

 7. Sabina Nilsson

  Hejsan! Jag har läst en hel del av era svar ni har gett här. Där svarar ni att man kan inte få lån när man har en aktiv skuld hos kronofogden. Ändå skickade ni ett mail till mig där det står att jag kan få lån trots aktiv skuld. Jag känner lite så att jag inte har något av värde hemma hos mig. Och kan därför inte sälja. Hur kan jag då få ett lån? Och jag skulle mer än gärna vilja ha ett lån som jag kan betala alla inkassobolagen och hos kronofogden. Hur gör jag?

  Mvh

 8. Fins de någon som vill låna mig tvåhundra tusen kronor. Att betala av kronofogden med. Sedan jag betalar tvåtusen i månaden . Och kanske får leva utan att dom tar fyratusen fyra hundra. Varje månad. Jag undrar????

 9. Sven Wälsäter

  Hej Jag har en skuld hos kronofogden på 662 kronor. Blir reglerad 18/7. Nu är jag dock i akut behov av 7000, Finns det någon som kan låna ut det idag?

 10. Hejsan
  Jag har en aktivskuld hos kronofogden och dom drar varje månad , skulle vilja lösa den och starta om mitt liv, finns det någon chans till hjälp?

 11. Hejsan
  Jag har en skuld på 14.000 till kronofogden.
  Jag har fått erbjudande på en lägenhet bara
  Skulden är betald. Bor inneboende hos en kompis
  Vilket är osäkert.

 12. Hej! Sitter riktigt i klistret och behöver låna 30000 AKUT! Har kronofogden som gör utmätning på lön. Men kan dock ändå betala ca 2500/mån
  Har sökt överallt men får bara nobben.
  Är i dåligt skick psykisk av stressen över pengar
  Kan ni hjälpa mig mig??
  Maila mig gärna

 13. Hej skulle behöva låna 300000 kr för att baka in alla mina små lån. Och ett privat lån. Har fast jobb. Och inga anmärkningar än .Har ingen hyra för jag hyr ut rum . Betalar nu 28 000 kr varje månad på mina skulder. Hur ut ochså min husbil. Behöver låna nu .Och min fru har pension. Behöver svar snarast hälsningar Paul Niemi.

 14. Hej,

  Söker ett lån på 50 tusen. Finns det någon som vet eller kan låna ut det i 6 månader? Fast inkomst Ken gammal prick.

  Mvh Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest