låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden

Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden

Kronofogden. Det betyder inte att det är hopplöst.

Sitter du med aktiv skuld hos kronofogden? Men behöver låna pengar? Kanske t.o.m låna pengar snabbt? Du har kommit till rätt plats. Här kommer du kunna läsa om hur du kan låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden! 

Här är en beskrivning på vad som händer när ditt ärande hamnar hos kronofogden. Har du redan gått genom processen och inte betalt din skuld hos kronofogden och sitter med betalningsanmärkning så kan du hitta våra lån trots betalningsanmärkning här. Där kan du få låna pengar trots anmärkning. Om du däremot har en aktiv skuld hos kronofogden och vill låna pengar så kan du läsa vidare. 

Pengar snabbt - få klick

Vi vill nu introducera dig till ett rätt så gamalt koncept som har nu blivit populärt igen! Du kan med hjälp av dina ägodelar blir både rik och skuldfri! Och nej det låter inte för bra för att vara sant eftersom detta har pågått i riktigt lång tid. Så om du vill låna med aktiv skuld hos kronofogden så är detta svaret. Om du känner att du hellre vill se ditt kreditbetyg först så kan du hoppa vidare till våra verktyg

Vad är Sefina Pantbank?

Hos Sefina Pantbank kan du skicka in dina föremål och få dem värderade och sedan få ett lån utbetalt. Du kan även besöka butiken och få det hela gjort på plats. Du ska docka registrera dig online först. Detta är bra till dig som har aktiv skuld hos kronofogden men behöver låna pengar. Ditt lån betalas automatiskt tillbaka när dina föremål säljs. 

varför är Sefina Pantbank ditt bästa alternativ?

Du kanske tycker det är dumt att du ska sälja dina föremål, men tänk så här. Ju snabbare du blir skuldfri desto snabbare du kan börja slappna av igen och få mer kontroll över din ekonomi. Så snart du blir av med den skuld du har hos kronofogden kan du börja om ditt liv på nytt, det är en fräsch start för dig. 

Du ska inte tänka på materiella ting som något viktigt, föremål kan inte ge dig den lycka och avslappning du har behov för så som ett skuldfritt liv. Detta är den enda lösning som finns där ute eftersom många långivare vägrar bevilja lån om man sitter med aktiv skuld hos kronofogden. Så snart du är skuldfri kommer du kunna ansöka om privatlån eller samla dina andra lån och krediter på en plats. 

44 reaktioner på ”Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden”

   1. Hej,
    Tack för din kommentar, har man ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden så kan man inte låna. Man kan endast låna trots betalningsanmärkning om man inte har ett aktivt saldo.
    Vänliga hälsningar,
    House of Banks

 1. Hej har skuldsaldo på ca 550000kr som är mer än 12 år gammla hade rn endkild firma som givk i kånken men enskild betyder ju att jag nu har skulden
  Undrar får man låna för att helt lösa kronofogden trots de höga belopp
  Önskar svar

    1. Hej,

     Tack för din fråga.
     Våra långivare beviljar inte lån när man har aktiv skuld hos kronofogden.
     Jag är ledsen men det är inte möjligt.

     Vänliga hälsningar,
     House of Banks Sverige

 2. hej
  pga min make ej skötte ekonomin har jag massa anmärkningar och aktiv skuld som är för stor för att bli avbetald på många år
  och tycker det är såå fel av er att påstå serafina är svaret på mina böner om att låna pengar, för jag försökte med en egitarr värd över åtta tusen och de erbjöd mej tre hundra kronor!!! MENAR ni jag kommer komma ifatt mitt tvåhundratusen skuldsaldo hos kronofogden genom att sälja dyra saker till serafina panten och om så jag kommer med grejer för tjugotusen så lär jag inte gå ifrån serafina med mer än en tusenlapp i fickan!? jag är så trött, för jag har ingen som kan gå i borgen, krofogden drar inte något så jag har lätt råd med lån som kostar en tusenlapp i månaden och då hade jag kunnat laga mina tänder och köpa en bil….men jag är som spetälsk överallt och trots ledvärk etc tvingas gå och bära matkassar etc och har inte ens en mobil som funkar normalt den är en gammal för jag har ju spetälska så får inga abbonemang och bostad?????? jag betalar över åtta tusen i hyra, för jag får inte lån på tvåhundra tusen till ett hus som hade kostat en tredjedel av vad jag kastar ut varje månad nu. min make betalade självfallet SINA räkningar och är fri från skulder etc så han tog ju huset, bilen allt. och jag har noll framtid för om ingen magisk fe kommer och ger mej möjlighet till ett lån så jag kan komma upp ur rännstenen igen, fixa en mobil så man kan ringa ha en bil så man kan titta på billigare boenden utåt, nu har jag förlorat tre bostäder pga det inte gick låna bil nånstans och de låg nån mil utåt….. ni lånegivare,,,,mer era regler kunde lika gärna ha en ättestupa för oss ”odugliga” med anmärkningar och aktiva skulder för vi får ändå inte delta i det liv ni lever… vi får inte nånting alls. försök skaffa hyreslägenhet med skuldsaldo som jag….nej nej jag har tvingats bo i över tre år nu i denna lägenhet med den enorma hyran pga INGEN vill ens ge mej en chans som hyresgäst. vad är meningen med livet för mig? å så skymfen med att en pantbank som rånar folk vore nån lösning?! va? riktigt fult att ta upp det alternativet.
  häls en frustrerad anna

 3. Hejsan! Jag har läst en hel del av era svar ni har gett här. Där svarar ni att man kan inte få lån när man har en aktiv skuld hos kronofogden. Ändå skickade ni ett mail till mig där det står att jag kan få lån trots aktiv skuld. Jag känner lite så att jag inte har något av värde hemma hos mig. Och kan därför inte sälja. Hur kan jag då få ett lån? Och jag skulle mer än gärna vilja ha ett lån som jag kan betala alla inkassobolagen och hos kronofogden. Hur gör jag?

  Mvh

 4. Fins de någon som vill låna mig tvåhundra tusen kronor. Att betala av kronofogden med. Sedan jag betalar tvåtusen i månaden . Och kanske får leva utan att dom tar fyratusen fyra hundra. Varje månad. Jag undrar????

 5. Hej! Sitter riktigt i klistret och behöver låna 30000 AKUT! Har kronofogden som gör utmätning på lön. Men kan dock ändå betala ca 2500/mån
  Har sökt överallt men får bara nobben.
  Är i dåligt skick psykisk av stressen över pengar
  Kan ni hjälpa mig mig??
  Maila mig gärna

 6. Hej skulle behöva låna 300000 kr för att baka in alla mina små lån. Och ett privat lån. Har fast jobb. Och inga anmärkningar än .Har ingen hyra för jag hyr ut rum . Betalar nu 28 000 kr varje månad på mina skulder. Hur ut ochså min husbil. Behöver låna nu .Och min fru har pension. Behöver svar snarast hälsningar Paul Niemi.

 7. yvonne andersson

  har räkningar jag inte kan betala runt ca 15000 skulle vilja ha ett lån så jag kan betala dem
  får tillbaka på skatten i juli 24000 men räkningarna kan inte vänta dit

 8. Hej!
  Skulle behöva låna 30000 kr för att klara Av min hyra och räkningar eftersom kronofogden går in och tar pengar från min lön
  Har fast jobb , min skuld är 12000 kr kvar hos kronofogden. Kan jag få ett lån?

 9. Ramona Wahlberg

  Hej! Jag har skulder. Bland annat hos Kronofogden på ungefär 600.000.
  Jag skulle behöva ett lån så jag kan betala av skulderna direkt.. Vara ren och betala tillbaka lånet som jag söker.
  Jag är en ensamstående mamma som vill leva ett kronofogden fritt liv med henne.

  Skicka mig helst email

 10. Hur kan ni gå ut med detta.

  ”Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden
  Kronofogden. Det betyder inte att det är hopplöst.”

  Och sen säger ni att det inte går att få lån trots aktiv skuld hos kronofogden.

 11. Hej. Har tyvärr dragit på mig många mindre lån. Har dock ej hunnit till fogden. Rör sig om drygt 100000. Men även mindre vore till stor hjälp. Har massor med förfrågningar tyvärr. Kan ni hjälpa?

 12. Hej
  Jag har ingen aktiv skuld hos kronofogden men jag har skuldsanering och skulle behöva låna 25 000 för att lösa en privat skuld som inte omfattas av min skuldsanering, jag kan utan problem betala tillbaka 1000 kr varje månad. Finns det någon chans att få ett lån

 13. Zussan Näslund strömberg

  Har gjort allt för att få lån, har skulder, inkasso o kronofogden. Har levt ett tufft liv, ändrade mitt leverne men har så mycket depression att jag ofta vill ge upp. Önskar mig få börja om även ekonomiskt, då jag kommit så här långt. Mina skulder är på 150 000 kr, men betalar inte. Vill ha en att betala, inte flera. Har fast inkomst rent 13000 mån. Betalar av med full garanti, 2000 kr mån. Någon 2 chans? Neil.

 14. Henriette Christensson

  Hej
  Mitt namn är Henriette Christensson och jag har en fråga det är så här att jag har råkat ut för att ha blivit lurad av okända människor på ett arv på 300.000 kronor nu har jag inte några pengar alls o jag har inte någon som kan gå i borgen för mig eftersom jag har skulder hos kronofogden och betalningsanmärkningar men min ända önskan nu är att jag får ett lån som gör att jag kan börja om att börja nytt liv

 15. Jag skulle bara behöva 1000 kr till mat till barnen. Men inte ens det kan jag låna. Jag hade en tuff månad i januari och får betydligt bättre lön nu i februari. Har försökt låna av kompisar men det är lika kärvt hos dom.

 16. Hej. Skulle behöva 30000kr snabbt för att ordna så jag slipper utmätning hos kfm. Ordnar sig detta kan jag betala resterande skulder inom ett år. Gör dom utmätning så kommer detta inte vara möjligt.

Lämna ett svar