Axo finans

För att kunna låna pengar genom Axo Finans måste du vara minst 20 år gammal och ha en inkomst på minst 120.000 kr om året. Du kan då låna allt mellan 5000 och 600.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

Axo finans erbjuder följande lån

Lånebelopp

5.000 - 600.000 kr

Ränta

2,95 - 26%

Återbetalningstid

1 - 18 år

Min. ålder

20 år

Värt att veta

Axo finans krav

  • Inkomst 10.000 kr/mån 
  • Åldergräns 18 år 
Ex. 100 000 kr på 10 år. Rörl.nom.rta:5,9%. Eff.rta:6,5%. Tot.belopp 139 272 kr. Kost./mån:1161 kr. Startavg.495 kr. Avikostn.35 kr/mån.

Axo finnas är en av de partners som vi på House of Banks samarbetar med. Du hittar deras lån här hos oss. Du har möjligheten att jämföra deras lån med andra långivare helt gratis. Att ansöka är även gratis. Axo finans erbjuder dig ett lån på allt mellan 5000 kr och 600.000 kr till en rimlig ränta som sätts individuellt baserat på bl.a. inkomst och återbetalningsförmåga. Axo finans kräver att du har en inkomst på minst 120.000kr om året för att kunna bevilja dig ett lån, du ska även vara minst 20 år gammal. Du lånar pengar av Axo genom att klicka på knappen ’låna pengar’. Du hittar liknande lån i kategorin privatlån.

Vem är AXO finans?

AXO Finans hjälper dig med att båda låna pengar och samla lån. Detta är en pålitlig långivare som kan rädda din ekonomi. Räntan är rimlig och återbetalningstiden är lång. Axo finans har 5 stjärnor på Trustpilot och detta är bevis nog på att vi har valt ett samarbete med en bra partner. Du får låneerbjudanden från över 20 olika långivare, AXO har valt att samarbeta med dem bästa av dem bästa. Just för att du ska känna dig trygg och säker. 

House of Banks rekommenderar AXO finans. Du kan samla dina lån hos AXO finans.

Video från AXO Finans 

Få hjälp till din låneansökan

Axo Finans kan hjälpa dig hitta det helt rätta lån idag. Hos Axo finans kan du ansöka om både lån och om att låneerbjudanden. På så vis kan du enkelt jämföra och välja lånet som har den bästa ränta. Det är gratis att ansöka om de två olika typer. Vi rekommenderar att man ansöker om ett låneerbjudande. Man har större chans och flera möjligheter för att få en lägre ränta. Och eftersom Axo endast tar 1 kreditupplysning så lönar det sig mer att få mer än ett erbjudande hos dem. Detta kommer inte påverka din kreditvärdighet negativt, om inte du redan har många förfrågningar. Om du har det, så ska du vidare till denna sida, där kan du läsa mer om vilka långivare som lånar dig pengar trots alla dessa förfrågningar. Du kan även hitta långivare som erbjuder lån trots många UC förfrågningar här. 

En ledande förmedlare

En ledande förmedlare som jämför bankerna för dig. Så du kan få privatlån när du än behöver det. Snabbt, enkelt och smidigt är få ord som beskriver tjänsterna som Axo Finans erbjuder. Du kan även samla dina lån hos Axo. Detta bidrar till att du har det hela samlat på en plats, utan att du påverkar din kreditvärdighet på ett negativt sätt. Axofinans jämför banker och långivare för dig, så du kan slappna av och få erbjudanden utan att behöva göra annat än att skicka en ansökan. Sen kan du själv välja vem du vill låna av. Du kan förhandla och välja den bästa ränta.