För att kunna låna pengar genom Coop måste du vara 18 år gammal och ha en inkomst på minst 20.000 kr/månaden. Du kan då låna allt mellan 15.000 och 350.000 kr. Men detta varierar och beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

Coop erbjuder följande lån

Lånebelopp

15.000 - 350 000 kr

Ränta

3,55% - 9,90%

Återbetalningstid

2 - 12 år

Min. ålder

20 år

Värt att veta

Coop krav

  • Åldergräns 20 år 
  • Ingen av de sökande har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • En sökande har en fast inkomst på lägst 20 000 kr/månad
  • En sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller är pensionär
  • En sökande ska ha varit folkbokförd i Sverige under minst 3 år

Coop är inte endast din kända matbutik, det är även en långivare som House of Banks samarbetar med. Coop är känd som Sveriges största matkedja, men de erbjuder även lån på upp till 350 000 kr. Och denna typ av lån är ett privatlån utan säkerhet. 

Fördelar

Hos Coop kan du låna allt mellan 15 000 – 350 000 kr. Du får även gratis låneskydd i 3 månader, som betyder att om du plötsligt skulle bli sjuk eller arbetslös så slipper du oroa dig för din månadskostnad. Låneskyddet hos Coop täcker upp till 15 000 kr av din månadskostnad för lånet i upp till 12 månader per tillfälle. Du ska dock vara fullt frisk när du ansöker om ett lån. Du kan även samla lån, och din ränta sätts individuellt och kan ligga mellan 3,55% och 9,90%. Din återbetalningstid bestämmer du helt själv och kan vara allt mellan 2 och 12 år. 

Viktigt att tänka på

Coop kräver att du är minst 20 år gammal har inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos kronofogden och att du har en fast inkomst på minst 20.000 kr om månaden. Du ska ha en tillsvidareanställning på minst 17 timmar i veckan eller är egenföretagare eller pensionär. Dessa krav gäller även medsökande. Alla ansökande ska också ha varit folkbokförda i Sverige de senaste 3 år. 

Kreditkort - fördelar du inte visste om

Jämför kreditkort gratis och hitta bästa kreditkortet redan idag. Vi erbjuder dig chansen att jämföra hemma i lugn och ro, genom att ha samlat alla krav och fördelar slipper du stressa, vi har gjort allt det hårda jobb.
House of  Banks har samlat kreditkort som ger dig bonus på köp, försäkring, räntefria månader, rabatter, räntefri kredit och mycket mer! Du kan använda kreditkortet när du ska shoppa online, du kan även använda kreditkortet för att betala fakturor, när du reser, när du handlar mat.

Du tjänar pengar på att spendera pengar tack vare återbäring och bonuspoäng! Du kan dessutom samla tillräckligt många poäng för att köpa flygbiljetter. Bästa kreditkortet väntar på dig, snart kan du shoppa loss till fantastiska priser.

Hur mycket lån

Är kreditkort som ett lån? Hur mycket lån kan jag få? Vad är lån? Hur stort lån kan jag få? 

Har du haft dessa tankar i huvudet? Ett kreditkort är lite som ett lån, eftersom du lånar pengar och betalar sedan tillbaka detta med ränta. Men eftersom detta är en kredit så har du alltid tillgång till den, du kan återanvända pengarna. Och skillnaden är verkligen att du kan tjäna pengar, tjäna rabatter, tjäna bonusar på att spendera pengar. Bättre än så kan det inte bli. 

Hur du kan använda kreditkortet

Ett kreditkort behöver inte vara något du använder varje dag. Det kan vara ett extra tillskott i plånboken till när pengarna inte räcker till och ett erbjudande dyker upp som är på rea i en begränsad tid. Du kan använda kortet för mindre köp och större köp.

När du får ditt kreditkort så får du även många fördelar, du kan använda dig av kreditkortet när du har behov för den och samtidigt aktivera räntefria perioder eller betalningsfria månader. Detta är ett fantastiskt sätt att spendera pengar på och endast betala tillbaka det man spenderat och inte en krona mer! Detta tjänar du som kund mest på, kreditkort givaren förlorar en hel del på detta. Räntefria perioder och betalningsfria månader kan du få en gång om året, men det är helt okay, eftersom kreditkortet ligger i fickan alltid och du kan plocka ut den när där är behov för den. 

Vilket kredikort är bäst?

Som du ser här, så kan du jämföra samtliga kreditkort på en plats. Men vi har dock redan gjort allt det hårda arbete för dig och samlat de mest fördelaktiga kreditkort på  marknaden och på en plats. Här vill du hitta kreditkort som du kan få bonus på samtidigt som du vill kunna njuta av räntefria veckor eller betalningsfria månader på samma tid! Med kreditkort vill du kunna få bonus, samtidigt som du vill kunna njuta av räntefria veckor eller betalningsfria månader på samma tid! Här vill du hitta kreditkort som du kan få bonus på samtidigt som du vill kunna njuta av räntefria veckor eller betalningsfria månader på samma tid! En kreditkort jämförelse är alltid smart eftersom du får det hela samlat på en plats, samtidigt som du kan se om du uppfyller kraven eller om du tycker om fördelarna. Hos House of Banks hittar du definitivt det kreditkort som passar just för dig.

Jämför kreditkort

House of Banks Sverige ger dig tillgång till de allra bästa produkter på marknaden. Bland annat top 3 kreditkort. Du jämför gratis och ansöker kostnadsfritt. Jämför de olika kort och välj den som ger dig fördelarna du vill ha. 

Bästa kreditkort

Eftersom det finns många kreditkort som har olika fördelar så tänker vi inte säga vilket är det bästa kreditkort. Det beror helt enkelt på vad du behöver. Vi har istället valt att samla de bästa där helt enkelt själv får jämför och välja den som uppfyller just dina krav och behov. Här står vi redo för att hjälpa dig oavsett vad, tveka inte att kontakta oss! 

Kort om Norwegian Kreditkort

Som ditten och datten är kreditkort en kredit på ett kort. Men Bank Norwegian vill ge dig det lilla extra. Du kan samla bonusar när du använder dig av deras kort. Dessa poäng kan du då använda till att köpa flygbiljetter. De tjänar inte särskilt mycket på kunden om man väljer att endast använda kreditkortet för att få sig gratis flygbiljetter. Så detta kort kan gynna dig om du använder det rätt. Läs mer om här

Norwegian Kreditkort

Tillsammans med House of Banks kan du nu skaffa ett Norwegian Bank kreditkort. Du jämför och ansöker helt gratis. Tillsammans med Norwegian Bank kan du ha en kredit på upp till 100.000kr och krediten är räntefri i 45 dagar. Du får 0,5% bonus på alla köp och du kan använda cashpoints till för att boka gratis flygbiljetter. 

Vem kan få ett kreditkort?

Vem som helst kan ansöka om ett kreditkort. Men kraven som våra långivare har är olika. Det är endast få personer som kan få ett kreditkort. Detta är för att det endast är en ansökan och du kan ha kreditkortet hur länge som helst, långivaren vill vara säker på att din kreditvärdighet är bra. Och att du fortsätter ha en bra och stabil ekonomi. 

Jämför kreditkort här

Enklare än så kan det helt enkelt inte bli! Vi har gjort det tuffa och tråkiga jobb för dig och det enda du ska göra nu är att jämföra mellan de bästa kreditkort på marknaden. Du kan bl.a. använda dessa kreditkort till shopping, resor, handla mat osv. Du kan även betala räkningar med kreditkort! Detta bidrar till flera bonusar och rabatter. Få ett kreditkort med bonus redan idag! 

Kreditkort jämförelse

Det kostar inte dig något att jämföra kreditkort. Du blir endast smartare och klokare på vad som finns där ute. Du tar också reda på vilket är det bästa kreditkort för dig. Vare sig det är ett Norwegian kreditkort, ett remember kreditkort eller ett komplett kreditkort. Vi har valt att inkludera dem bästa kreditkort och inget annat. För du ska verkligen inte nöja dig med vad som helst. 

Remember Kreditkort

Ett exklusivt och populärt kreditkort som alla vill ha men endast få som kan ha lyxen att äga ett. Ett remember kreditkort ger dig många bonusar och rabatter. Du kan även få försäkringar. Så du kan känna dig trygg med detta lyxiga kreditkort. Detta är inte endast ett bra kreditkort men det är bland dem bästa kreditkort. Du hittar den överst på vår lista.