Mikrolån

Jämför mikrolån gratis

Lånebelopp

10.000 - 40.000 Kr

Ränta

9,84% Eff. 27,35%

Återbetalningstid

1 - 6 år

Min. ålder

20 år

Mer information om Klicklån hittar du under långivare eller genom att följa länken: Klicklån

*Lån exempel: Om du lånar 20 000:- i 72 månader så betalar du 513:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 38 245:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35% (2018-01-02), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs.

Lånebelopp

5.000 - 25.000 Kr

Ränta

29,4%

Återbetalningstid

1 - 5 år

Min. ålder

20 år

Mer information om Cash Buddy  hittar du under långivare eller genom att följa länken: Cash Buddy

*Lån exempel: 20 000 kr i 5 år. Eff. ränta 29,04 %. Kostnad: 599 kr/mån. Totalt 35 964 kr.

Lånebelopp

10.000 - 50.000 kr

Ränta

7,92 - 21,60%

Återbetalningstid

12-80 månader

Min. Ålder

20 År

Mer information om Nordiclån hittar du under långivare eller genom att följa länken: Nordiclån

*Lån exempel: Om du lånar 20 000:- i 72 månader så betalar du 513:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 38 245:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35% (2018-01-02), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs.

Lånebelopp

2.000 - 20.000 kr

Ränta

39%

Återbetalningstid

1 år

Min. ålder

18 år

Mer information om Monetti hittar du under långivare eller genom att följa länken: Monetti

*Exempel: Kontokredit med nominell ränta 39%, uppläggningsavgift 350 kr, uttagsavgift 50 kr och aviavgift 45 kr. Lägsta månadsbelopp 250 kr. Prisexempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 21 359 kr (1 780 kr per månad). Effektiv årsränta: 56,7%. Det här är en högkostnadskredit. Notera att sen betalning kan orsaka skuldsättning. Behöver du hjälp kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

Lånebelopp

1.000 - 30.000 Kr

Ränta

3,275%

Återbetalningstid

1 år

Min. ålder

18 år

Mer information om Smspengar hittar du under långivare eller genom att följa länken: Smspengar

*Lån exempel: Ett uttag om 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 320 kr/Avi.avg. 35 kr (35×12, totalt 420 kr)/Uttag.avg 49 kr/Månadsbelopp 1 750 kr (snitt)/Totalbelopp 20 996 kr/Rörlig ränta 39,3 %/ Effektiv ränta 56,73 %

Mer om Mikrolån

Vad är mikrolån?

Mikrolån och snabblån kom ursprungligen från att vara hjälp till dem fattiga i form av ett litet lån så de kan starta små företag och sedan betala tillbaka lånet med en låg ränta. Eftersom det inte var möjligt för fattiga att ta banklån. Mikrolån anses vara ett betydligt verktyg i bekämpningen av fattigdom.
Mikrolån är vanligtvis belopp på allt mellan 100kr och  10.000kr. Medan privatlån ligger mellan 5000kr och 600.000kr. Återbetalningstiden ligger vanligtvis på 30 dagar eller mer i vissa fall.

Medan ett privatlån kräver en återbetalningstid på allt mellan 1 och 15 år.

Ett mikrolån är lån med snabb godkännande och låga krav på inkomst, ålder och ekonomi. Många kan i vissa fall få ett mikrolån utan UC och i andra fall trots betalningsanmärkning. Mikrolån och snabblån är ett bra alternativ till dig som behöver pengar nu.

Vad är snabblån?

Ett snabblån är precis som det låter, det är ett lån som du kan få snabbt. Oftast handlare det om mindre summor, men flera långivare har börjat erbjuda snabblån på högre belopp. Detta beror på att många konsumenter vill ha just detta typ av lån. 

Du kan nu via House of Banks skaffa antingen ett mikrolån eller snabblån. Du jämför gratis och ansöker gratis. Allt detta kan du göra helt utan bindning. 

Vi har samlat olika, mikrolån, snabblån, försäkringar,  privatlån, uppsamlingslån och verktyg på en och samma plats. 

att ge smålån en chans är inte ett misstag

Smålån är inte längre populära bland unga, den största målgrupp som söker denna typ av lån har oftast bättre ekonomi. Omständigheterna är inte dem samma för alla grupper. Dom som har stabilare ekonomi är dem som vågar ta sig an smålån och snabblån. Men i själva verket så kan vem som helst ta ett sånt lån. Man behöver inte ha en hög inkomst, så länge man har koll på vart ens pengar tar vägen varje månad. Högkostandslån har snabb utbetalning och inte alltid lång återbetalningstid. Men ändå är de eftertraktade på grund av den snabba utbetalning. 

Vad kan du använda ett mikrolån till?

Du kan använda dessa typ av lån när du har behov för ett litet tillskott. Om du ska t.ex. boka en resa och ska åka innan du får lön eller om du ska köpa en ny dator eller betala en räkning. Kom ihåg att vissa av dessa mikrolån och snabblån anses vara högkostnad lån, det betyder att om man inte betalar tillbaka i tid så kan man skuldsätta sig själv. Därför ska du endast låna det du har behov för och inte mer, för så kan du vara säker på att du har tillräckligt med pengar för att betala tillbaka lånet. House of Banks rekommenderar att du som kund kontaktar oss innan du lånar, så vi kan ge dig kostnadsfri rådgivning. Vi kan även hjälpa dig med att hitta det helt rätta lån eftersom vi har många långivare. Genom att jämföra innan du lånar så ser du till att du får det hela rätta mikrolån eller snabblån. Du kan även hitta många smslån hos oss. Vi är bland dem största när det gäller urval av smålån och privatlån

snabblån mikrolån

viktigt

Det är extremt viktigt att du inte lånar mer än vad du har behov för. Vi vet att det är lockande att ha mer pengar på kontot. Men om du inte behöver dem så gör det ingen nytta att låna dem. Du sätter dig endast i skuld om du lånar impulsivt och inte är säker på att du kan betala tillbaka lånet. 

snabblån mikrolån smålån

Låna snabbt

Snabb lån är till dig som ska ha pengar snabbt. Låna endast pengar du behöver. våra snabblån är bland dem bästa på marknaden. House of Banks ser till så att du får den hjälp du behöver när du ska välja ett snabblån. 

Varför du ska låna hos House of Banks

Jo för att vi har det största urval av lån och krediter. Vi har dessutom de allra bästa erbjudanden. Och du får gratis tillgång till jämförelse och rådgivning. Ja du läste rätt! Kostnadsfri till gång till våra erbjudanden och kampanjer. Du ansöker även gratis och vi kan rådgiva dig. Att låna pengar är något som kräver undersökning. Genom att ha samlat alla snabblån på en plats kan du nu utan stress jämföra dem innan du lånar. Snabblån fungerar bäst när du ska betala en räkning och inte fått lön ännu, eller om du vill göra ett köp eller boka en resa som är på rea idag men inte imorgon. Var smart och noga, läs alla krav innan du ansöker om ett snabblån. 

Bättre ekonomi..

Bättre ekonomi är något alla drömmer om, men för att uppnå det krävd det lite disciplin, tålmodighet och självkontroll. Självklart är det inget fel på att ta ett mikrolån, snabblån eller smslån, dessa smålån påverkar inte dig på något sätt om du tänker efter. Du tar ju endast dessa när det är akut behov för dem. Och du vet att du har råd till att betala dem tillbaka.

Det kostar inget att ansöka, ansök gratis och få svar direkt. Du får besked om du blivit godkänd med detsamma. Detta är en riktigt stor fördel med dessa smålån. Du slipper vänta länge, det är verkligen pengar nu. Och förresten du får också en rimlig ränta! Vi har omförhandlat lån med alla dessa långivare för att du ska få de bästa priser.
Nu kan du få pengar snabbt, så du kan köpa dina favoritprylar och annat du länge gått och tänkt på. Våra smålån kan fylla dina behov och mycket mer.
Tveka inte att höra av dig till oss på House of Banks omkring de olika lån vi erbjuder. Vi arbetar på att utvecklas och hitta de allra bästa priser för dig.

Transparente lösningar

House of Banks vill erbjuda transparenta lösningar, där du kan se alla krav och kostnader. Därför har vi valt att samla alla snabblån och mikrolån i en kategori, som i all sin enkelhet gör ditt liv mycket enklare. 

Du kan ta del av de olika erbjudanden genom att klicka på ansök, det betyder dock inte att du har ansökt. Utan du kommer endast vidare till ansöknings blanketten som du kan fylla i online. Denna process är den samma på alla kategorier. Snabblån och mikrolån kategorin innehåller våra mest rekommenderade alternativ. Detta är baserat på antalet kunder som valt dessa lån, och vilka fördelar dessa snabblån har. 

Vårt urval av snabblån och de andra kategorier är baserat på vad våra kunder önskar. Vi ser till så du får din röst hörd och dina önskemål uppfyllda. Vi gör vårt allra bästa så du får de bästa villkor för de snabblån vi har. Våra partners sköter alla ansökningar som kommer och de erbjuder kundtjänst i toppklass. 

Du kan alltid känna dig trygg i deras händer, vi ser till så att vi samarbetar med de allra bästa långivare på marknaden. Speciellt inom snabblån. Eftersom där är många långivare som inte värnar om deras kunder. 

lån utan uc

Du kan komma långt med det rätta lån

Genom att ha få men goda snabblån har du en större chans att få det helt rätta lån. Du slipper navigera genom tusentals produkter och erbjudanden. Speciellt när allt är samlat på en plats. Detta gör ditt liv och låneansökan mycket enklare. De bästa mikrolån och snabblån hittar du här, du jämför och ansöker gratis. Du är inte heller bunden till något. Genom att låna här kan du vara säker på att du får de allra bästa villkor eftersom vi är noga med vårt urval av långivare. Som låntagare har du alltid ångerrätt. Men detta kan du läsa mer om hos de enskilda långivare.

Mikrolån utan UC

Att ta ett mikrolån utan UC betyder att du lånar utan att långivaren tar en kreditupplysning, detta är fördelaktigt när du har många förfrågningar eller helt enkelt inte vill ha förfrågningar hos UC alls. House of Banks ger dig möjligheten att jämföra de olika lån utan UC helt gratis. 

Snabblån utan UC

Om du söker snabblån eller smslån utan UC så är du på rätt plats. Eftersom vi har samlat de allra bästa långivare på marknaden på en plats. Använd ett snabblån till vad du än vill, våra lån är oftast utan säkerhet och utan krav på att du ska ha ett specifikt ändamål. 

Här på denna sida kan du ansöka om ett mikrolån med betalningsanmärkning. Då vissa av dessa långivare accepterar anmärkning. Men det är bäst att läsa om de olika krav dessa långivare har innan du ansöker. Läs mer här

Hur ansöker jag om mikrolån?

Fördelar med mikrolån och minilån

Detta typ av lån är oftast snabb, när det gäller svarstid och utbetalning. Du får vanligtvis besked direkt eller inom 1 timme men senast vardagen efter. Lånet är litet och kraven är låga. Detta beror på att det inte ska mycket till för att du ska bli godkänd. 

Nackdelar med minilån och mikrolån

Nackdelen med detta typ av lån är att räntan är lite högre, eftersom kraven är så pass låga. Smålån har nästan alltid låga krav, om inte räntan ska vara högre. Då snabblån är utan UC, vill långivaren vara säker på att de får pengarna de lånar ut dig tillbaka.