För att kunna låna pengar genom Advisa måste du vara 18 år gammal och ha en inkomst på minst 10.000 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 5000 och 600.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

Advisa erbjuder följande lån

Lånebelopp

5.000 - 600.000 Kr

Ränta

2,95 - 26,05%

Återbetalningstid

1 - 15 år

Räkneexempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 310 000 kr | Återbetalningsperiod: 12 år | Totalt att betala: 457 643 kr | Månadskostnad: 3 178 kr | Effektiv årsränta: 7.17% | Övriga avgifter: 0 kr i uppläggnings-/aviavgift | Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil | Återbetalning tid 1-15 år | Effektiv ränta min: 3.01% – max. 29.27% | Effektiv ränta max: 29.27%.

Advisa är en av de partners som House of Banks samarbetar med. Du hittar de lån som dom erbjuder här. Och kan jämföra deras krav, fördelar och nackdelar på en plats. Hos Advisa kan du låna upp till 600.000 kr. Du kan även samla lån och låna trots anmärkning. Upp rill 12 anmärkningar får du ha. Däremot ska du vara minst 18 år gammal för att ansöka om lån, du får inte heller ha aktiv skuld hos kronofogden. 

Vad innebär detta samarbete med Advisa?

Genom att samarbeta med Advisa ab har vi på House of Banks möjligheten för att erbjuda dig deras lån. Vi står även bakom dem eftersom deras villkor är bland dem bästa vi sett på marknaden. Advisa är en ledande förmedlare som hjälper dig jämföra lån. Du har möjlighet till flera låneförslag från olika långivare. 

Varför Advisa är bra

Advisa erbjuder lån på upp till 600.000 kr och med en återbetalningstid på 15 år kan du med garanti få en lägre ränta. Du kan förhandla dig fram till en bra ränta genom att visa din kreditscore, som du kan få fram här. Att kunna förhandla om lån och ränta visar att du inte nöjer dig med vad som helst. Just därför är Advisa bra, de vill hjälpa dig få det bästa lån som finns på marknaden. Och Advisa är inte endast bra för att vi säger det, Advisa omdöme är baserat på mer än våra ord. Vi ser över helheten, vad våra kunder säger, vad deras kunder säger men även vad dom faktiskt erbjuder, om det är värt en ansökning. Och vi kan med stolthet säga att du bör ge Advisa en chans, dom kan även hjälpa dig samla dyra lån och krediter på en plats. 

Varför har Advisa låga krav?

I all ärlighetens namn så har Advisa de mest rimliga krav när man ska ansöka om lån. Och detta är för att de kan ge dig låneerbjudanden från många olika långivare. Dessa långivare delar dock endast på 1 kreditupplysning så du slipper få många förfrågningar. De långivare som Advisa kan ge dig låneförslag av har deras egna krav, du får endast förslag på lån där det finns en garanti för dig att bli godkänd. 

Låna pengar till vad som helst.

Advisa erbjuder lån utan säkerhet det betyder att du inte behöver sätta egendom i pant när du ska låna pengar. Detta ger dig även möjligheten att använda pengarna till vad du än vill. Advisa erbjuder dessutom lån trots betalningsanmärkning. Du kan låna med upp till 12 st anmärkningar. 

Vad kan du göra med ett privatlån?

Ett privatlån kan du använda till vad du än vill. Du kan köpa en ny bil, renovera där hemma, boka en resa, shoppa loss en dag eller två. Betala räkningar osv. Möjligheterna är oändliga. Vi kan självklart ge dig inspiration till resor på bloggen, men med ett privatlån så behöver du inte berätta för långivaren vad du ska göra med pengarna. 

Privatlån - Marknadens största urval

Låna pengar

Tillsammans med House of Banks kan du låna pengar snabbt. Vi erbjuder smidiga privatlån till vettig ränta. Du slipper kompromissa på dina krav. 

Privatlån

Vi erbjuder privatlån på upp till 600.000 kr. Privatlån är ett lån utan säkerhet. Denna typ av lån kan du få genom oss, andra långivare eller din privata bank.  Våra långivare fungerar som ett låneinstitut som erbjuder privatpersoner möjligheten att låna pengar utan säkerhet. 

Varför du ska låna genom House of Banks

Jämfört med andra jämförelsetjänster vet vi, att vi helt klart är de bästa. Eftersom vi har ett så pass stort urval av lån. Du har möjligheten att ansöka om alla typer av lån genom oss. Här hittar du privatlån utan säkerhet. Du får en bra och vettig ränta. Vi försöker att vara extra tydliga om vilka kostnader som förekommer med våra lån. Du får tillgång till en gratis jämförelsetjänst av privatlån, lån utan uc, lån trots anmärkning men även samla lån. Allt detta är kostnadsfritt. Du får även personlig rådgivning när du kontaktar oss. Genom att låna pengar idag så slipper du all den krångel med din privata bank. 

Låna pengar nu

Att låna pengar genom Houseofbanks.se är ett snabbt sätt för dig till att hitta det bästa och billigaste lån. Om det så är ett snabblån, privatlån eller samlingslån, så har det ingen betydelse, vårt mål är att göra det enklare för dig oavsett vilken situation du står i. Du får använda pengarna till vad du än vill, vi ställer inga frågor, det gör inte våra långivare heller och dom har inte heller krav för säkerhet. Våra långivare vill hjälpa dig med att låna pengar till oförutsedda situationer eller till det du går och drömmer om. 

Vilka alternativ finns där?

Står du och behöver pengar? Den enklaste lösning finns här och nu såklart. Det är att låna pengar. Men något annat som kan verka vara en bra lösning på problemet. Är om du väljer att ta ett snabblån, du kan faktiskt skuldsätta dig själv om du inte har råd till ett snabblån. Denna typ av lån har höga kostnader. Så om du har pengar sparade så använd dem istället eller ta ett privatlån. Privatlån har både en lägre ränta och längre återbetalningstid. Jämfört med andra typer av lån. Så tänk dig för innan du ska låna pengar. Ibland kan du komma långt på din sparande slantar eller så behöver du förhandla dig fram till ett lån hos din privatabank. Du kan också välja att ansöka om ett lån online och slappna av där hemma istället. 

Låna pengar - Hitta det bästa lån här

House of Banks har samlat de bästa långivare på en plats, du kan jämföra lån gratis och ta emot erbjudanden helt utan bindning. Långivare kommer kriga om att ge dig den bästa ränta och de bästa villkor. Det finns många typer av lån till olika ändamål, men det beror på vilken situation du står i. Därför är det en bra start att ha ett överblick när det gäller din ekonomi för att kunna fastställa vad för typ av lån du behöver. Våra privatlån är helt utan säkerhet och med snabb utbetalning och låg ränta. 

Låna pengar snabbt

Här kan du låna pengar snabbt, enkelt och smidigt. Och detta kan du självklart göra online. Att låna pengar online har sina fördelar. Du slipper besöka banken och skriva på en massa papper, samt redovisa vad du ska använda pengarna till. Du sköter det hela online och på egen hand vart du än befinner dig i världen och oavsett vilken situation du står i. Du väljer den typ av lån du behöver och ansöker utan att behöva sätta egendom i pant, ett lån utan säkerhet. Låna pengar online har blivit den nya och populära trend eftersom den underlättar för många. 

Låna pengar låg ränta - Hos House of Banks

Vi vet att räntan kan ibland vara hög, men det är riktigt mycket som kan påverka den. Det är inte upp till oss vad räntan ligger på, och faktorer som påverkar räntan är oftast betalningsförmåga, övriga skulder men även anmärkningar och många förfrågningar. Den låga ränta kommer oftast när man tar en längre återbetalningstid, men långivare sätter räntan individuellt. Dom som har en fast ränta är oftast långivare som inte tar en kreditupplysning. Du kan också låna pengar utan kreditupplysning hos UC. Att låna pengar, är ingen konst det handlar om att jämföra och undersöka de olika långivare innan man lånar pengar. På så vis har man bättre överblick och kan verkligen se vad som är bäst för en. 

Om du vill låna pengar

Först ska du ta reda på om du verkligen behöver ta ett lån eller om du kan spara pengar eller låna av vänner eller familj. Det bästa är just att undgå räntan och de olika riskerna för skuldsättning. Privatlån kräver sällan säkerhet och därför har de lite högre ränta än ett vanligt lån hos banken. Snabblån däremot, kräver inte kreditupplysning och har därför en snabb utbetalning. 

När du ska låna pengar

Se över din ekonomi, har du råd till ett lån? Har du bra kreditvärdighet? Hur mycket behöver du låna? Är det ett snabblån eller privatlån du ska ha? Det är viktigt att också ta reda på alla krav som de individuella långivare har. Så att du kan vara säker på att du uppfyller kraven och kan låna pengar. 

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet, avsett för konsumtion. Det betyder att du kan ta ett privatlån och inte sätta någon egendom i pant.

Dina fördelar:

  • Du kan uppgradera bilen
  • Renovera köket
  • Resa
  • Och mycket mer

Bestäm helt enkelt själv vad du ska använda pengarna till.

House of banks har samlat olika privatlån för att ge dig friheten i att jämföra och välja helt själv. Utan att du ska behöva känna dig pressad.

Våra privatlån har olika krav. Vi har valt att göra det väldigt enkelt för dig genom att ha samlat de olika krav på en och samma plats. Dessa krav stämmer överens med de som står på långivarens hemsida.

Jämförelsetjänst av våra privatlån är kostnadsfritt. Dessutom har vi gratis personlig rådgivning, och som kund bör du aldrig tveka om att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar omkring lån, kreditkort och privatlån.

Privatlån och Ränta

När du betalar tillbaka ett lån så ska också betala ränta. Räntan kan ibland verka riktigt hög.  I  representativa exempel kan du direkt se att det beror på hur mycket man lånar och återbetalningstid. Men räntan beror också på ens individuella återbetalningsförmågan. Räntan sätts efter din ekonomi värderas. Din inkomst, tidigare skulder samt betalningsanmärkningar har en stor roll i hur hög eller låg räntan blir. 

Låna trots betalningsanmärkning

Hos oss kan du skaffa dig ett lån trots betalningsanmärkning. Dessa lån är snabba men kan vara högkostandslån. När man sitter med betalningsanmärkning är det svårt för långivare att lita på en. Oavsett om man har hög inkomst. Därför är det extremt viktigt att inte slarva med räkningar. 

Lån utan UC

Med ett lån utan UC kan du snabbt få pengar. Detta lån är helt utan kreditupplysning. Det betyder att du inte får förfrågningar hos UC. Men du ska också vara redo att betala tillbaka vad du lånat. 

Hitta ditt privatlån redan idag!

House of Banks Sverige hjälper dig att hitta det helt rätta lån. Du kan redan idag få det allra bästa privatlån på marknaden. Du kommer kunna få låg ränta privatlån och även den billigaste privatlån, våga fråga oss om hjälp, vi biter inte! På denna sida hittar du även privatlån med betalningsanmärkning och privatlån utan uc. 

Varför du ska välja privatlån

Vi har tidigare nämnt att du kan ta ett privatlån och att detta är ett lån utan säkerhet. Men vi glömde säga att vi tidigare har skrivit fördelarna med blancolån i ett blogginlägg. Blancolån är ett privatlån utan säkerhet. Du kan läsa mer om blancolån här. I inlägget nämnde vi även att vissa privatlån är inte så privata. Vissa privatlån kräver säkerhet, men som tur är så är våra lån utan säkerhet. Du kan låna pengar med låg ränta, ja det stämmer. Dessa snabba pengar kan bli dina pengar. Även om det är ett blancolån! Vi har samlat banklån och många andra lån som har pressat ner deras priser för dig! Nu kan du låna pengar helt utan bekymmer. Det har aldrig varit enklare att låna pengar billigt och snabbt!

Förhandla

Glöm inte att du alltid kan förhandla lån och ränta. Genom att visa upp kreditupplysningar på dig själv via UC, kan du sänka räntan ännu mer. Du kan låna pengar när du vill, du kan också låna på trots av betalningsanmärkning. Beloppet blir självklart mindre, men det är samma ränta och återbetalningstid. Privatlån är med UC, så du kan inte låna utan UC. Men du kan låna 10.000 och upp till 50.000 utan UC. Du kan inte låna utan inkomst, men du kan låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet. Du kan heller inte låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden. 

Låna pengar låg ränta

Inte nog med att du kan låna pengar, du får de billigaste privatlån på marknaden, och kan låna pengar med låg ränta. Att låna pengar med låg ränta betyder att ju mer du lånar desto lägre blir räntan. Vilket är fördelaktigt då du får en längre återbetalningstid och din månadskostnad ökar inte drastiskt. Med dessa bästa privatlån kan du låna pengar snabbt och smidigt. Du får göra vad du än önskarmed pengarna. Du kan också få privatlån med betalningsanmärkning. Bästa ränta på privatlån får du genom att jämföra olika lån på House of Banks. 

Låna pengar utan säkerhet

Att låna pengar utan säkerhet handlar vanligtvis om mindre belopp som man kan snabbt få. Långivaren ställer inga höga krav på denna typ av lån. Det betyder att du inte behöver sätta bilen eller huset i pant. Detta är ett attraktivt sätt att låna pengar på om man står och behöver pengarna nu. Låna pengar utan säkerhet betyder också att räntan i de flesta fall är högre. Eftersom långivaren vill vara säker på att de får pengarna tillbaka. 

Låna pengar räntefritt

Ett räntefritt lån är något du ska leta efter i första hand, speciellt om du redan har många lån. Med det är inte helt omöjligt, ibland har långivare ett erbjudande där du kan få ditt första lån räntefritt. Detta är för att de ska attrahera så många nya kunder som möjligt och göra dem uppmärksamma på ens märke och produkter. Det är för det mesta ett litet lån, som t.ex. låna 10.000 kr. Eller mindre. Du genomgår en sedvanlig kreditprövning för att vara säker på att du kan betala lånet tillbaka. 

Ett räntefritt lån är också möjligt om man ansöker hos en långivare som erbjuder räntefria månader eller betalningsfria månader. Det är några få långivare som alltid erbjuder detta. Betalningsfria och räntefria perioder gäller och kan endast användas 1 gång om året hos enskilda långivare. Men det är smart att använda sig av räntefria perioder, speciellt om man har tagit ett litet lån och kan betala endast tillbaka det man använt och inte mer. 

Att få ett räntefritt lån är därför möjligt och något man ska vara uppmärksam på när man ska låna för första gången. Att låna pengar gratis är därför inte något man kan drömma om, det är möjligt om man har bra kreditvärdighet och därmed bra privatekonomi. 

Behöver du låna pengar direkt?

Med våra privatlån kan du låna pengar direkt, eftersom vi har valt att samarbeta med många långivare som har en snabb utbetalning av lån. Om du däremot vill ha pengar direkt på kontot så ska du vända dig till våra snabblån eller läsa mer om de individuella långivare för att ta reda på hur snabbt de betalar ut ett privatlån. 

Låna pengar utan ränta

D kan låna pengar utan ränta. Genom att använda dig av de betalningsfria månader som våra långivare erbjuder. Det kan vara både privatlån och lån utan säkerhet som du kan få utan ränta. Viktigt att du läser om de individuella långivare först för att veta vem det är som erbjuder betalningsfria och/eller räntefria månader. 

Enkelt, billigt och snabbt

Om du vill ha ett fint och billigt lån, så är du på rätt plats. House of Banks erbjuder många lösningar och möjligheter –  helt gratis! Vilket gör; att du kan resa billigt, renovera, och shoppa loss. Ansökning är gratis och du binder dig inte till något. Att bevilja lån är inte upp till oss. Vi är endast förmedlare. 

Vad är privatlån?

Har du nånsin funderat på vad skillnaden är mellan ett vanligt lån och ett privatlån? Googlar du ofta vad ett privatlån är? Ett privatlån är helt enkelt ett lån som erbjuds av självständiga långivare, du kan låna och använda pengarna till vad du än önskar och ingen vill ställa frågor på vad syftet med lånet är. Så du kan låna pengar och aldrig behöver svara till någon. Privatlån har även många andra fördelar, så som betalningsfria månader och räntefria månader. Vilket gör att du kan låna pengar gratis helt enkelt. Och endast betala tillbaka det du använt om du har möjlighet för det inom den räntefria perioden. 

Vad är blancolån?

Vad är blancolån? Detta är något vi får många emails om, för att göra det tydligt så ska vi börja med att säga att blancolån och privatlån är samma sak. Det betyder att det är ett lån från ett låneinstitut, som är självständig, hos dem kan du låna pengar utan att behöva ge en förklaring när det gäller syftet. Du behöver inte heller sätta någon egendom i pant, vilket resulterar i en lite högre ränta i vissa fall. Men det kan man undvika genom att betala av mer på lånet varje månad, så sänker långivaren räntan. Eftersom blancolån räntan är känd för att vara lite högre, medan privatlån som har samma fördelar har lägre ränta. Men både har längre återbetalningstid än snabblån osv.