För att kunna låna pengar genom Advisa måste du vara 18 år gammal och ha en inkomst på minst 10.000 kr i månaden. Du kan då låna allt mellan 5000 och 600.000 kr. Detta beror på din inkomst och återbetalningsförmåga. Du får ett helt vanligt lån och räntan är rörlig och sätts individuellt. 

Advisa erbjuder följande lån

Lånebelopp

5.000 - 600.000 kr

Ränta

2,95-26,05%

Återbetalningstid

1 - 15 år

Min. Ålder

18 år

Värt att veta

Advisa krav

  • Inkomst 10.000 kr/mån 
  • Åldergräns 18 år 
  • Ej ha skuldsaldo hos kronofogden 

Advisa är en av de partners som House of Banks samarbetar med. Du hittar de lån som dom erbjuder här. Och kan jämföra deras krav, fördelar och nackdelar på en plats. Hos Advisa kan du låna upp till 600.000 kr. Du kan även samla lån och låna trots anmärkning. Upp rill 12 anmärkningar får du ha. Däremot ska du vara minst 18 år gammal för att ansöka om lån, du får inte heller ha aktiv skuld hos kronofogden. 

Vad innebär detta samarbete med Advisa?

Genom att samarbeta med Advisa ab har vi på House of Banks möjligheten för att erbjuda dig deras lån. Vi står även bakom dem eftersom deras villkor är bland dem bästa vi sett på marknaden. Advisa är en ledande förmedlare som hjälper dig jämföra lån. Du har möjlighet till flera låneförslag från olika långivare. 

Varför Advisa är bra

Advisa erbjuder lån på upp till 600.000 kr och med en återbetalningstid på 15 år kan du med garanti få en lägre ränta. Du kan förhandla dig fram till en bra ränta genom att visa din kreditscore, som du kan få fram här. Att kunna förhandla om lån och ränta visar att du inte nöjer dig med vad som helst. Just därför är Advisa bra, de vill hjälpa dig få det bästa lån som finns på marknaden. Och Advisa är inte endast bra för att vi säger det, Advisa omdöme är baserat på mer än våra ord. Vi ser över helheten, vad våra kunder säger, vad deras kunder säger men även vad dom faktiskt erbjuder, om det är värt en ansökning. Och vi kan med stolthet säga att du bör ge Advisa en chans, dom kan även hjälpa dig samla dyra lån och krediter på en plats. 

Varför har Advisa låga krav?

I all ärlighetens namn så har Advisa de mest rimliga krav när man ska ansöka om lån. Och detta är för att de kan ge dig låneerbjudanden från många olika långivare. Dessa långivare delar dock endast på 1 kreditupplysning så du slipper få många förfrågningar. De långivare som Advisa kan ge dig låneförslag av har deras egna krav, du får endast förslag på lån där det finns en garanti för dig att bli godkänd. 

Låna pengar till vad som helst.

Advisa erbjuder lån utan säkerhet det betyder att du inte behöver sätta egendom i pant när du ska låna pengar. Detta ger dig även möjligheten att använda pengarna till vad du än vill. Advisa erbjuder dessutom lån trots betalningsanmärkning. Du kan låna med upp till 12 st anmärkningar.