låna pengar

Jag får inte låna pengar

Och jag vet inte varför..

Du får erbjudanden varje dag från olika håll, du hinner knappt läsa de ena erbjudandet och så kommer nästa. Du får inte låna pengar får du höra. Du är i akut behov av ett lån med blir inte godkänd nånstans. Du tänker att du har skött din ekonomi bra, alltid betalt räkningar i tid, eller slarvat lite men du har alltid betalar, och det är de viktigaste. 

Du har många förfrågningar

Dem flesta som vill låna pengar, gör det lite impulsivt. Och skickar ansökningar till mer än 1 långivare. Detta resulterar i många förfrågningar hos kreditupplysning företag och inga pengar. Man blir alltmer frustrerad och fortsätter ansöka utan att läsa på om vad dessa långivare gör. Ens kreditvärde sjunker och man kommer ingenstans. 

Du ska helt enkelt sluta ansöka om lån. Du ska verkligen skärpa dig. Det tar länge och längre tid att få förbättrad kreditvärde om du fortsätter skicka ut ansökningar. Det kan ta upp till 1 år att inte några förfrågningar. 

Du har betalningsanmärkning

Kanske du har slarvat med en räkning eller två, utan att tänka på konsekvenserna. Du betalar ju räkningen på ett tidpunkt, men inte direkt eller inom betalningsfristen. Du får tillslut en anmärkning som går att du inte får låna pengar. Hopplöst som det känns just så hamnar du i en ond cirkel där du skickar många ansökningar i hopp om att få låna pengar. Men du hamnar i en situation där du har många förfrågningar som förstör din kreditvärdighet betydligt mer än vad en anmärkning hade gjort. Lån med betalningsanmärkning är redan svår så som det är, gör det inte värre genom att ansöka om oräkneligt många lån. 

Du ansöker om fel lån

Här är du just nu vare sig du har anmärkning eller många förfrågningar hos uc, bisnode osv. Vi säger inte detta tillräckligt men för att kunna låna pengar så behöver du ansöka om rätt lån utefter din nuvarande ekonomiska situation. Om du inte vet hur din ekonomiska situation så bör du ta en kreditupplysning på dig själv för att få en överblick om hur det står till egentligen. Du kan också kontakta långivare och förmedlare och beskriva vad du har gjort det senaste år ekonomiskt, så är du garanterad rådgivning och ett skräddarsytt erbjudande. Som garanterar att du får låna pengar. 

Låna pengar snabbt

Tack vare våra snälla partners kan du nu låna pengar helt utan kreditupplysning. Detta är för att hjälpa dig när du är i akut behov av pengar, och även hjälpa dig med att inte sänka din kreditvärdighet något mer. 

Du kan låna pengar snabbt och med det menar vi att du kan ha pengar på kontot inom EN timme. Pengar snabbt har aldrig varit snabbare. 

Låna pengar direkt

Sitter du med anmärkning men helt ok kreditvärdighet? Så kan du fortfarande få låna pengar, du kan även samla lån. Tack vare våra partners har vi möjligheten att erbjuda dig chansen att jämföra och låna upp till 600.000 kr trots betalningsanmärkning. 

4 reaktioner på ”Får inte låna pengar”

Svar